Dacă espressorul Philips Barista Brew nu prepară cafea, citeşte articolul nostru de mai jos pentru a găsi cauzele şi soluţiile posibile.
În primul rând, asigură-te că rezervorul de apă este umplut cu apă şi poziţionat corect pentru a preveni pătrunderea aerului în sistem. În cazul în care cafeaua este în continuare dozată lent sau nu este dozată, este posibil ca circuitul aparatului să fie înfundat cu calcar. Detartrează aparatul folosind detartrantul pentru espressoare Philips şi urmează instrucţiunile detaliate din Manualul de utilizare sau din articolul nostru „Cum detartrez espressorul Philips Baristina Brew”.
Coşul filtrului poate fi înfundat. În acest caz, utilizează un alt coş de filtru pentru a confirma. Dacă acesta funcţionează, urmează instrucţiunile de curăţare a coşului filtrului disponibile în Manualul de utilizare.
Dacă duzele de dozare a cafelei din portfiltru sunt înfundate, le poţi desfunda utilizând acul mai gros al instrumentului de curăţare.
Rotind recipientul pentru boabe poţi regla setările de măcinare ale râşniţei integrate. Roteşte-l în sens antiorar (spre 15) pentru o granulaţie mai mare.
Utilizează de fiecare dată cantitatea corectă de cafea măcinată, în funcţie de coşul de filtru utilizat. Cantitatea optimă este de 12-14 grame pentru o singură ceaşcă şi de 18-20 grame pentru două ceşti. Dacă aceste soluţii nu au ajutat la rezolvarea problemei, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.