1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum asociez telecomanda cu purificatorul Philips 3 în 1 cu funcţie de răcire şi încălzire?

  Publicat pe 17 octombrie 2022
  Telecomanda este prevăzută să funcţioneze cu purificatorul Philips 3 în 1. Dacă deţii mai multe aparate şi doreşti să le controlezi separat, citeşte articolul nostru de mai jos.
  Atunci când asociezi aparatul cu o telecomandă, acesta va răspunde şi va funcţiona numai cu telecomanda selectată.
  Pentru a asocia telecomanda, urmează paşii de mai jos: 
  1. Deconectează aparatul de la priză şi aşteaptă 10 secunde. 
  2. Conectează aparatul la priză şi, în interval de cinci secunde, apasă de două ori butonul temporizatorului de pe aparat. Indicatorul 2h se aprinde pe dispozitiv. (imaginea 1)
  3. Când indicatorul 2h se aprinde, apasă lung timp de cinci secunde butonul de setare a ventilatorului de pe telecomandă. (imaginea 2)
  4. Butonul de pornire/oprire şi indicatorul de setare ridicată al butonului ventilatorului de pe aparat se aprind şi aparatul funcţionează în modul de răcire, indicând că asocierea a avut loc cu succes. (imaginea 3)

  Notă: Te rugăm să asociezi telecomanda cu un singur aparat pe rând.
  Asocierea telecomenzii
  Urmează paşii de mai jos pentru a anula asocierea telecomenzii cu aparatul:
  1. Deconectează aparatul de la priză şi aşteaptă 10 secunde. 
  2. Conectează aparatul la priză şi, în interval de cinci secunde, apasă de două ori butonul temporizatorului de pe aparat. Indicatorul 2h se aprinde pe dispozitiv.
  3. Când indicatorul 2h se aprinde, apasă lung timp de cinci secunde butonul de setare a modului de încălzire de pe telecomandă. Afişajul se aprinde pe aparat, indicând faptul că asocierea telecomenzii cu aparatul a fost anulată.  Dacă aceşti paşi nu au ajutat la rezolvarea problemei, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.