0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Asistenţă Philips

    Puck-urile pentru cafea ale espressorului Saeco sunt apoase

    Publicat pe 2021-10-04
    Consistenţa puck-urilor de cafea ale espressorului Saeco depinde de setările aparatului şi de tipul de băuturi preparate. Citeşte mai jos pentru a găsi soluţii.
    Este normal ca primele ceşti preparate să fie apoase deoarece sistemul de adaptare Saeco încă se reglează. Prepară încă 5-7 ceşti de cafea, după care aspectul puckului se va îmbunătăţi.
    • După prepararea unui „produs de joasă presiune”, cum ar fi cafea americană, café crema sau cafea. Consistenţa puck-urilor pentru cafea va fi întotdeauna umedă şi va fi vizibilă mai multă apă în recipientul pentru cafea măcinată
    • după ciclul de clătire/curăţare automată, o parte din apă ajunge în recipientul pentru cafea măcinată, ceea ce determină umezirea discurilor pentru cafea
    Încearcă diferite setări pentru a crea gustul de cafea preferat. Când schimbi setările aparatului, aceasta va influenţa gustul cafelei şi consistenţa puck-ului de cafea. De exemplu, schimbă puţin setările râşniţei (mai fină) sau volumul cafelei (mai puţin) şi încearcă din nou.
    •    O setare de măcinare mai grosieră determină un gust mai puţin intens al cafelei şi un puck de cafea mai apos
    • un volum mai mare de cafea determină un gust mai puţin intens al cafelei şi un puck de cafea mai apos
    • o setare mai redusă a aromei determină un puck de cafea mai apos
    Reţineţi: După schimbarea setării râşniţei, prepară 5 - 7 ceşti de cafea pentru a acorda sistemului timp să se adapteze la noua setare.
    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Cauţi altceva?

    Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.