Puck-urile pentru cafea ale espressorului Saeco sunt apoase
Publicat pe 2021-10-04
Consistenţa puck-urilor de cafea ale espressorului Saeco depinde de setările aparatului şi de tipul de băuturi preparate. Citeşte mai jos pentru a găsi soluţii.
Este normal ca primele ceşti preparate să fie apoase deoarece sistemul de adaptare Saeco încă se reglează. Prepară încă 5-7 ceşti de cafea, după care aspectul puckului se va îmbunătăţi.
• După prepararea unui „produs de joasă presiune”, cum ar fi cafea americană, café crema sau cafea. Consistenţa puck-urilor pentru cafea va fi întotdeauna umedă şi va fi vizibilă mai multă apă în recipientul pentru cafea măcinată • după ciclul de clătire/curăţare automată, o parte din apă ajunge în recipientul pentru cafea măcinată, ceea ce determină umezirea discurilor pentru cafea
Încearcă diferite setări pentru a crea gustul de cafea preferat. Când schimbi setările aparatului, aceasta va influenţa gustul cafelei şi consistenţa puck-ului de cafea. De exemplu, schimbă puţin setările râşniţei (mai fină) sau volumul cafelei (mai puţin) şi încearcă din nou. • O setare de măcinare mai grosieră determină un gust mai puţin intens al cafelei şi un puck de cafea mai apos • un volum mai mare de cafea determină un gust mai puţin intens al cafelei şi un puck de cafea mai apos • o setare mai redusă a aromei determină un puck de cafea mai apos Reţineţi: După schimbarea setării râşniţei, prepară 5 - 7 ceşti de cafea pentru a acorda sistemului timp să se adapteze la noua setare.