0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Nu pot scoate unitatea de preparare din espressorul Saeco

  Publicat pe 2021-10-04
  Dacă nu poţi scoate unitatea de preparare din espressorul Saeco, găseşti mai jos o soluţie.
  Pentru a putea scoate unitatea de preparare, aceasta trebuie mai întâi setată în poziţia neutră. Urmează paşii de mai jos despre modul de setare a angrenajului unităţii de preparare din interiorul aparatului în poziţia neutră:
  1.    Închide uşa de serviciu şi aşază totul în poziţia potrivită (rezervor de apă/tavă de scurgere/recipient pentru cafea măcinată).
  2.    Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a opri aparatul. Aşteaptă până când nu se mai aude niciun sunet (aceasta poate dura 15-20 de secunde).
  3.    Deschide uşa de serviciu şi încearcă să scoţi din nou unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre dvs.
  Play Pause
  În cazul în care espressorul Saeco este în continuare în modul detartrare, unitatea de preparare nu poate fi scoasă. Pentru a remedia problema, finalizează procesul de detartrare şi încearcă din nou după încheierea acestuia. 

  Dacă aceste soluţii nu rezolvă problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.