0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Espressorul Saeco nu spumează laptele bine

  Publicat pe 27 ianuarie 2023
  Pentru a obţine cea mai bună calitate posibilă a spumei de lapte cu espressorul Saeco, încearcă următoarele sfaturi şi vezi mai jos tipurile de lapte pe care le poţi folosi.
  Temperatura laptelui poate afecta calitatea spumei. Îţi recomandăm să utilizezi întotdeauna lapte rece din frigider pentru a obţine o spumă excelentă.
  Pentru a evita aspirarea aerului şi a asigura un rezultat de spumare perfect, este important să foloseşti suficient lapte. Încearcă să măreşti cantitatea de lapte pentru a îmbunătăţi, spuma de lapte.
  În funcţie de tipul de lactate pe care îl foloseşti sau dacă foloseşti lapte pe bază de plante, poţi obţine diverse calităţi şi cantităţi de spumă. Pentru a obţine o spumă densă, cremoasă de lapte, îţi recomandăm să foloseşti unul dintre următoarele tipuri de lapte:
  • Lapte de vacă semidegresat
  • Lapte de vacă integral
  • Lapte fără lactoză
  • Lapte pe bază de plante Notă: Atunci când foloseşti lapte pe bază de plante cu cantitatea potrivită de grăsimi şi proteine, vei obţine cea mai bună spumă densă posibilă. Pentru aceasta, vezi dacă marca ta preferată are o ediţie „profesională” sau „Barista” cu o formulă creată pentru a produce o spumă de lapte excelentă.
  Asigură-te întotdeauna că toate piesele sunt curate atunci când utilizezi sistemul de lapte (urmează indicaţiile din manualul de utilizare sau întrebările frecvente pentru a le curăţa). 

  Acordă întotdeauna o atenţie deosebită curăţării sistemului circuitului de lapte din cafetieră. Încearcă să previi uscarea laptelui, deoarece laptele uscat este dificil de îndepărtat.

  Pentru o curăţare temeinică, utilizează agentul de curăţare a circuitului de lapte Philips CA6705

  În cazul în care ai încercat toate aceste sfaturi, dar espressorul Saeco nu spumează laptele după dorinţă, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.