1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Espressorul Philips nu spumează laptele bine

  Publicat pe 27 ianuarie 2023
  Mai jos poţi găsi sfaturile noastre şi tipurile de lapte pe care le poţi folosi cu espressorul Philips pentru a obţine o calitate optimă de spumare a laptelui.
  Te sfătuim să utilizezi întotdeauna lapte rece din frigider pentru a asigura o spumă de lapte excelentă. O temperatură mai ridicată a laptelui pot afecta calitatea spumei.
  Este important să foloseşti suficient lapte pentru a preveni aspirarea aerului şi pentru nu a afecta rezultatul spumării. Încearcă să măreşti cantitatea de lapte pentru a îmbunătăţi, spuma de lapte.
  Tipuri de lapte diferite pot produce diverse calităţi şi cantităţi de spumă. Îţi recomandăm să utilizezi unul din următoarele tipuri de lapte:
  • Lapte de vacă semidegresat
  • Lapte de vacă integral
  • Lapte fără lactoză
  • Lapte pe bază de plante Notă: Îţi recomandăm să verifici laptele pe bază de plante pe care vrei să-l foloseşti pentru a vedea dacă are o formulă special creată pentru a crea spumă de lapte pentru cappuccino, latte şi alte băuturi pe bază de lapte. Se poate ca marca ta preferată să aibă o ediţie „Barista” sau „Profesională”.
  Pentru a obţine o spumă de lapte de bună calitate, asigură-te întotdeauna că sistemul de lapte şi toate componentele sale asociate sunt curate. Curăţă piesele conform informaţiilor din manualul de utilizare.

  Acordă întotdeauna atenţie deosebită curăţării sistemului circuitului de lapte din espressor. Încearcă să previi uscarea laptelui în espressor, deoarece laptele uscat este dificil de îndepărtat.

  Reţine: Numai sistemul de lapte LatteGo este lavabil în maşina de spălat vase. Alte sisteme de lapte, cum ar fi carafele de lapte, nu pot fi spălate în maşina de spălat vase.  Dacă aceste soluţii nu au ajutat la rezolvarea problemei, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.