1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul Philips nu spumează laptele bine

  Data actualizării: 2022-06-17
  În cazul în care calitatea spumei laptelui de la espressorul Philips nu se ridică la nivelul aşteptărilor, încearcă sfaturile noastre pentru a rezolva problema.

  Temperatură lapte

  Te sfătuim să utilizezi întotdeauna lapte rece din frigider pentru a asigura o spumă de lapte excelentă. O temperatură mai ridicată a laptelui pot afecta calitatea spumei.

  Cantitate de lapte

  Este important să foloseşti suficient lapte pentru a preveni aspirarea aerului şi pentru nu a afecta rezultatul spumării. Încearcă să măreşti cantitatea de lapte pentru a îmbunătăţi, spuma de lapte.

  Tip de lapte

  Tipuri de lapte diferite pot produce diverse calităţi şi cantităţi de spumă. Îţi recomandăm să utilizezi unul din următoarele tipuri de lapte:
  • Lapte de vacă semidegresat
  • Lapte de vacă integral
  • Lapte fără lactoză

  Sistemul de lapte este murdar

  Pentru a obţine o spumă de lapte de bună calitate, asigură-te întotdeauna că sistemul de lapte şi toate componentele sale asociate sunt curate. Curăţă piesele conform informaţiilor din manualul de utilizare.

  Acordă întotdeauna atenţie deosebită curăţării sistemului circuitului de lapte din espressor. Încearcă să previi uscarea laptelui în espressor, deoarece laptele uscat este dificil de îndepărtat.

  Reţine: Numai sistemul de lapte LatteGo este lavabil în maşina de spălat vase. Alte sisteme de lapte, cum ar fi carafele de lapte, nu pot fi spălate în maşina de spălat vase.

  Dacă aceste soluţii nu au rezolvat problema, te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
   

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.