1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Aspiratorul fără fir Philips nu alunecă bine pe covoare

  Publicat pe 30 august 2023
  Dacă aspiratorul fără fir Philips nu alunecă uşor pe covoare, citeşte mai jos pentru a descoperi ce poţi face pentru a rezolva această problemă.
  Îţi recomandăm să alegi setarea cea mai redusă pentru aspirarea covoarelor cu aspiratorul fără fir, mai ales în cazul covoarelor groase.

  Setările mai ridicate sunt foarte puternice şi pot produce putere de aspirare prea mare pe covor, ceea ce îngreunează alunecarea aparatului.
  De obicei, cu aspiratorul fără fir Philips este mai dificil să aspiri covoare la anumite unghiuri.

  Dacă întâmpini dificultăţi atunci când aspiri într-o direcţie, încearcă să schimbi direcţia până când găseşti unghiul care oferă cea mai bună alunecare. De asemenea, poţi încerca să ţii tubul la un unghi mai redus, astfel încât capul de aspirare să alunece cu uşurinţă pe covor.
  Informaţiile de mai jos se aplică numai pentru seriile 8000 şi 7000 fără fir.

  Activează funcţia de recunoaştere a tipului de podea din meniul digital. Pentru instrucţiuni detaliate, poţi viziona videoclipul de mai jos.
   
  Play Pause
  Informaţiile de mai jos se aplică numai pentru seriile 3000 şi 2000 fără fir.
  Curăţă murdăria dintre roţi.

  Aceşti paşi nu au rezolvat problema? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară la http://www.philips.com/support.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.