1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Din Philips Airfryer iese fum alb

  Data actualizării: 13 July 2022

  Pot fi câteva motive pentru care din Philips Airfryer iese fum alb. Află cum te putem ajuta.

  Au fost folosite alimente cu un conţinut ridicat de grăsimi

  Opreşte gătitul şi foloseşte hârtie de bucătărie pentru a absorbi uleiul de pe fundul tăvii sau varsă uleiul în exces. După aceea poţi continua prepararea. Te rugăm să reţii că fumul alb nu afectează friteuza Philips Airfryer sau rezultatele preparării.
  Sugestie:
  Dacă găteşti frecvent alimente cu un conţinut ridicat de grăsimi, poţi să foloseşti un capac pentru gustări (pentru HD924x), un capac anti-stropire (pentru HD962x, HD964x) sau un coş pentru o varietate de preparate (pentru HD921x, HD922x, HD923x, HD953x) pentru a preveni fumul.

  Tava conţine încă reziduuri grase de la utilizarea anterioară

  Opreşte gătitul şi îndepărtează reziduurile din tavă. Tava, coşul şi elementul de încălzire trebuie să fie curăţate temeinic după fiecare utilizare. Reziduurile grase din utilizarea anterioară pot cauza fumul alb care iese din Airfryer.

  Ingredientele uşoare sunt atrase de elementul de încălzire

  Din cauza fluxul puternic de aer, ingredientele uşoare (cum ar fi o felie de pâine prăjită, legume sau feliile subţiri de fructe) pot ajunge la elementul de încălzire al friteuzei Philips Airfryer. Te rugăm să îndepărtezi alimentele de pe elementul de încălzire după ce aparatul se răceşte.
  Sugestie:
  Pentru a preveni fumul în timpul preparării unor ingrediente uşoare, poţi să foloseşti un capac pentru gustări (pentru HD924x), un capac anti-stropire (pentru HD962x, HD964x) sau un coş pentru o varietate de preparate (pentru HD921x, HD922x, HD923x, HD953x).

  Articole de referinţă

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.