1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Din Philips Airfryer iese fum alb

  Publicat pe 05 mai 2023
  Dacă iese fum alb din Philips Airfryer, află mai jos cum să rezolvi singur problema.
  Dacă utilizezi alimente cu conţinut ridicat de grăsimi, te rugăm să te opreşti din gătit şi să foloseşti hârtie de bucătărie pentru a absorbi uleiul de pe fundul tăvii aparatului Philips Airfryer sau să scurgi uleiul în exces. După aceea, poţi continua să găteşti.

  Dacă găteşti foarte des alimente cu conţinut ridicat de grăsimi, poţi folosi unul dintre accesoriile de mai jos, în funcţie de modelul pe care îl ai:
  • Un capac pentru gustări
  • Un capac antistropire
  • Un coş pentru o varietate de preparate

  Notă: Fumul alb nu dăunează aparatului Philips Airfryer sau procesului de preparare.
  Dacă Airfryer este livrat cu un accesoriu reductor de grăsime, trebuie să îl foloseşti întotdeauna în timp ce găteşti ingrediente grase. Acest accesoriu reductor de grăsime va preveni formarea de fum alb.

  Dacă ai uitat să pui reductorul de grăsime în Philips Airfryer înainte de a începe să găteşti, pune reductorul de grăsime în tavă şi apoi continuă să găteşti.
  Reziduurile grase de la utilizarea anterioară pot cauza fumul alb care iese din Airfryer. În acest caz, te rugăm să te opreşti din gătit şi să îndepărtezi cu grijă reziduurile din tava aparatului Airfryer. Pentru a preveni repetarea acestui lucru, curăţă temeinic tava, coşul şi elementul de încălzire al aparatului Philips Airfryer după fiecare utilizare.
  Bucăţile mici de pesmet pot cauza ieşirea fumului alb din Airfryer. În acest caz, apasă ferm pesmetul sau stratul de acoperire pe alimente pentru a te asigura că se lipeşte de acestea.
  Elementul de încălzire se află în interiorul zonei superioare a aparatului Airfryer. Din cauza fluxul puternic de aer, ingredientele uşoare (cum ar fi o felie de pâine prăjită, legumele sau feliile subţiri de fructe) pot ajunge la elementul de încălzire. Îndepărtează alimentele de pe elementul de încălzire după ce aparatul se răceşte.

  Notă: Pentru a preveni apariţia fumului atunci când găteşti ingrediente uşoare, poţi utiliza unul dintre accesoriile de mai jos, în funcţie de modelul de Airfryer:
  • Un capac pentru gustări
  • Un capac antistropire
  • Un coş pentru o varietate de preparate
  Aceste soluţii nu au rezolvat problema? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.