0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Purificatorul de aer Philips este prea zgomotos

  Publicat pe 18 decembrie 2023
  Dacă purificatorul de aer Philips este prea zgomotos, află mai jos despre cauzele şi soluţiile posibile.
  Zgomotul pe care îl auzi de la purificatorul de aer Philips este produs de funcţionarea motorului şi a ventilatorului. 

  Purificatorul de aer Philips a fost conceput pentru a reduce la minimum acest zgomot, dar este posibil să îl auzi în anumite situaţii (de exemplu, când vrei să dormi sau într-o cameră liniştită). 

  În acest caz, modifică turaţia ventilatorului la un nivel inferior sau în modul nocturn.

  Când este în modul Automat, purificatorul de aer Philips utilizează senzori pentru a detecta modificările invizibile ale calităţii aerului şi reglează turaţia ventilatorului pentru a restabili o calitate bună a aerului cât mai rapid posibil. 

  Pentru a reduce nivelul de zgomot al dispozitivului, poţi regla manual turaţia ventilatorului sau poţi comuta în modul Nocturn.

  Informaţiile de mai jos se aplică numai modelului AC3680.
  La activarea sistemului mobil automat de colectare a părului al purificatorului de aer Philips, este posibil să auzi un zgomot creat de racleta care lucrează. Deşi purificatorul de aer Philips a fost conceput pentru a face cât mai puţin zgomot posibil, este posibil să auzi în continuare zgomot în camere sau medii silenţioase. Poţi activa sistemul oricând doreşti şi îl poţi opri ori de câte ori ai nevoie. În plus, îţi poţi seta dispozitivul în modul de repaus, ceea ce va împiedica declanşarea sistemului automat mobil de colectare a părului. În cele din urmă, sistemul automat mobil de colectare a părului nu se va declanşa noaptea (sau atunci când camera este întunecată) datorită senzorului de lumină.
   
  Dacă auzi un zgomot anormal în timp ce racleta interioară funcţionează, te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.