0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Nu pot scoate unitatea de preparare din espressorul Philips

  Publicat pe 23 ianuarie 2023
  Nu poţi scoate unitatea de preparare din espressorul Philips? Consultă articolul şi videoclipul de mai jos pentru cauze şi soluţii care te pot ajuta.
  Play Pause
  Urmează instrucţiunile de mai jos despre cum să setezi angrenajul unităţii de preparare din interiorul aparatului în poziţia neutră:
  1. Închide uşa de serviciu şi montează totul la loc (rezervorul de apă/tava de scurgere/recipientul pentru cafea măcinată).
  2. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a opri aparatul. Aşteaptă până când nu se mai aude niciun sunet (aceasta poate dura 15-20 de secunde).
  3. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a porni aparatul. Nu efectua nicio acţiune, precum deschiderea uşii de serviciu/scoaterea tăvii de scurgere/rezervorului de apă, înainte ca aparatul să fie gata de utilizare.
  4. Deschide uşa de serviciu şi încearcă să scoţi din nou unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre dvs.
  Dacă espressorul este în modul de detartrare, unitatea de preparare nu poate fi scoasă. Pentru a rezolva această problemă, mai întâi finalizează procesul de detartrare şi apoi încearcă din nou.

  Dacă aceste soluţii nu rezolvă problema, te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.