1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Nu pot regla setarea de măcinare a espressorului Philips

  Data actualizării: 11 August 2022
  Urmează paşii de mai jos pentru a regla setarea de măcinare pe espressorul Philips.

  Cum se reglează setările de măcinare

  Setările de măcinare pot fi reglate numai în timpul măcinării boabelor de cafea. Foloseşte butonul de reglare a măcinării din interiorul recipientului pentru boabe. În funcţie de aparat, este posibil să ai nevoie de cheia de reglare (coada lingurii pentru cafea premăcinată).

  1.    Pune o ceaşcă sub gura de scurgere a cafelei.
  2.    Prepară o cafea neagră.
  3.    Atunci când râşniţa începe să macine, pentru aparatele la care este necesar un instrument, aşază cheia de reglare a râşniţei pe buton (vezi imaginea 1), apoi apasă butonul şi roteşte-l la stânga sau la dreapta. Pentru aparatele care nu necesită instrumente, apasă manual în jos butonul şi roteşte-l la stânga sau dreapta (vezi imaginea 2).
  4.    Roteşte maxim o treaptă spre stânga sau spre dreapta pentru a regla setarea. Aparatul va avea fie numere, fie puncte pentru a indica setarea de măcinare. Un punct mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor. Un număr mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor
  5.    Prepară 2-3 cafele pentru a vedea diferenţa. Sistemul intern trebuie să facă ajustările adecvate pentru timpul de funcţionare a râşniţei pentru a asigura că este măcinată cantitatea de cafea corectă pentru un espresso optim.
   
  Reglarea setărilor de măcinare pe espressorul Philips cu cheia de reglare a râşniţei

  Articole de referinţă

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.