1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
    Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

    Cartofii prăjiţi de casă preparaţi în Philips Airfryer nu sunt cum mă aşteptam

    În cazul în care cartofii prăjiţi de casă preparaţi în Philips Airfryer nu sunt cum te aştepţi, este posibil să existe o soluţie simplă. Consultă paşii de mai jos pentru a afla cum să o rezolvi.

     

    Aspecte de luat în calcul când prepari cartofi prăjiţi de casă

    • Alege un tip de cartofi potrivit pentru prăjire
    • Se recomandă umplerea coşului Philips Airfryer doar la jumătate din capacitate totală, pentru un rezultat uniform
    • Cartofii mai mari pot deveni mai puţin crocanţi decât cartofii mai mici
    • În timpul procesului de prăjire în aer fierbinte, agită coşul aparatului de 2-3 ori

    Prepararea cartofilor prăjiţi de casă cu Philips Airfryer

    Philips Airfryer utilizează tehnologia Rapid Air, care face ca procesul de prăjire să fie diferit de prăjirea în baie de ulei. Urmează paşii de mai jos pentru a prepara cartofi prăjiţi de casă cu Philips Airfryer:

    1. Curăţă cartofii şi taie-i pai.

    2. Lasă cartofii pai la înmuiat într-un castron timp de cel puţin 30 de minute, scoate-i şi usucă-i cu hârtie de bucătărie.

    3. Toarnă o jumătate de lingură de ulei de măsline într-un castron, pune cartofii pai în castron şi amestecă până când sunt acoperiţi cu ulei.

    4. Scoate cartofii pai din castron cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie, astfel încât excesul de ulei să rămână în castron. Pune cartofii pai în coşul Philips Airfryer.

    5. Prăjeşte 300-800 g de cartofi pai la 180 °C timp de 18-25 de minute şi agită coşul de 2-3 ori în timpul procesului de prăjire cu aer fierbinte.

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.