Purificator de apă de la robinet

  Purificator de apă de la robinet

  Apă cu gust mai bun, obţinută cu uşurinţă

  Purificator de apă compact şi uşor de instalat, care îmbunătăţeşte gustul apei potabile şi apei pentru gătit, eliminând clorul şi alte impurităţi cu un sistem de carbon activ cu strat de argint. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Apă cu gust mai bun, obţinută cu uşurinţă

cu filtru Pure Taste

 • Filtru Pure Taste pentru apă mai curată şi mai gustoasă

  Filtrul Pure Taste îndepărtează clorul, mirosurile şi gusturile neplăcute şi o mare parte din depunerile din apa de la robinet, asigurând o apă mai curată şi mai gustoasă pentru băut, gătit şi spălatul fructelor şi a legumelor. În plus, carbonul activ cu strat de argint previne dezvoltarea bacteriilor în filtru, care vă oferă siguranţă suplimentară pentru apa dvs.

 • Alerta Pure Protect vă aminteşte când trebuie să înlocuiţi filtrul

  Alerta Pure Protect este o etichetă cu lunile anului pe care o puteţi lipi uşor pe capacul filtrului. Prin marcarea lunii pentru înlocuire, puteţi fi sigur că vă veţi aminti când trebuie să înlocuiţi filtrul, asigurând sursa dvs. inepuizabilă de apă Pure Taste.

 • Hi-Flow cu debit maxim de 2 litri pe minut

  Acest purificator de apă compact are un debit maxim de 2 litri pe minut, nediminuând cu nimic debitul normal al apei nefiltrate. Prin simpla rotire a pârghiei de selectare a apei, aveţi posibilitatea să alegeţi între jet sau pulverizare de apă nefiltrată şi pulverizare de apă filtrată.

 • Adaptoare Quick Fit pentru robinete pentru instalarea facilă la robinetul dvs.

  Acest purificator de apă avansat este dotat cu un număr de adaptoare Quick Fit pentru robinete, pentru a vă ajuta să instalaţi uşor şi simplu purificatorul la robinet. Cu adevărat sens şi simplitate.

 • Mecanism Quick Twist avansat pentru înlocuirea uşoară a filtrului

  Mecanismul de schimbare a filtrului avansat Quick Twist face ca schimbarea filtrului să fie rapidă, uşoară şi sigură, aducând sens şi simplitate purificatorului dvs. de apă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa