Purificator de apă
Purificator de apă
Purificator de apă de la robinet Micro X-Pure Digital

Purificator de apă de la robinet

  Purificator de apă de la robinet

  Apă pură, obţinută cu uşurinţă

  Purificator de apă compact şi sofisticat, care vă oferă apă sigură şi pură prin eliminarea bacteriilor, plumbului solubil, compuşilor organici nocivi şi a clorului cu ajutorul unui filtru Micro X-Pure. Afişajul său precis vă anunţă cu exactitate când trebuie să înlocuiţi filtrul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Purificator de apă de la robinet

Micro X-Pure, Digital WP3822/00 Caută produse similare

Apă pură, obţinută cu uşurinţă

cu alertă PureProtect digitală

 • Elimină bacteriile, plumbul solubil şi compuşii organici dăunători

  Micro X-Clean este sistemul de filtrare multiplă. Acesta constă dintr-o membrană cu fibră cavă de înaltă tehnologie, care conţine peste 300 de miliarde de micropori pentru îndepărtarea eficientă a 99,99% din totalul bacteriilor, un schimbător ionic pentru a îndepărta plumbul solubil dăunător, carbon activat granular fin pentru a îndepărta produsele secundare dăunătoare obţinute prin clorurare, poluanţii industriali dăunători, precum substanţele chimice organice volatile şi poluanţii agricoli, precum pesticidul CAT. Acesta îndepărtează de asemenea clorul, gustul şi mirosurile neplăcute. Filtrul păstrează mineralele benefice din apa potabilă, vitale sănătăţii noastre

 • Afişajul LCD vă informează când trebuie înlocuit filtrul

  Debitmetrul electronic al purificatorului de apă afişează pe un ecran LCD capacitatea rămasă actuală a filtrului în litri. Un semnal intermediar este activat odată ce filtrul ajunge la sfârşitul duratei de viaţă, avertizându-vă exact când trebuie înlocuit filtrul.

 • Hi-Flow cu debit maxim de 2 litri pe minut

  Acest purificator de apă compact are un debit maxim de 2 litri pe minut, nediminuând cu nimic debitul normal al apei nefiltrate. Prin simpla rotire a pârghiei de selectare a apei, aveţi posibilitatea să alegeţi între jet sau pulverizare de apă nefiltrată şi pulverizare de apă filtrată.

 • Adaptoare Quick Fit pentru robinete pentru instalarea facilă la robinetul dvs.

  Acest purificator de apă avansat este dotat cu un număr de adaptoare Quick Fit pentru robinete, pentru a vă ajuta să instalaţi uşor şi simplu purificatorul la robinet. Cu adevărat sens şi simplitate.

 • Mecanism Quick Twist avansat pentru înlocuirea uşoară a filtrului

  Mecanismul de schimbare a filtrului avansat Quick Twist face ca schimbarea filtrului să fie rapidă, uşoară şi sigură, aducând sens şi simplitate purificatorului dvs. de apă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa