Purificator de apă de la robinet

  Purificator de apă de la robinet

  Apă pură, obţinută cu uşurinţă

  Purificator de apă compact şi uşor de instalat, care vă oferă apă pură, eliminând bacteriile, compuşii organici dăunători şi clorul în timp ce menţine toate mineralele benefice din apă cu un filtru Micro Pure. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Apă pură, obţinută cu uşurinţă

cu filtru Micro Pure

 • Elimină bacteriile, compuşii organici dăunători şi clorul

  Filtrul Micro Pure este un sistem de filtrare multiplă care îndepărtează bacteriile, impurităţile şi mirosurile pentru a obţine o apă potabilă gustoasă, sigură şi curată. Acesta este format dintr-o membrană cu fibră cavă de înaltă tehnologie, care conţine peste 520 de milioane de micropori pentru îndepărtarea eficientă a 99,99% din totalul bacteriilor şi carbon activ granulat, care îndepărtează clorul, gustul şi mirosurile neplăcute. De asemenea, filtrul păstrează mineralele benefice din apa potabilă, atât de vitale sănătăţii noastre.

 • Alerta Pure Protect vă aminteşte când trebuie să înlocuiţi filtrul

  Alerta Pure Protect cu coduri de culoare avansată şi simplă ghidează utilizatorii să schimbe filtrul la timp cu simplitate maximă: când membrana devine gri închis sau maro ruginiu, este momentul să schimbaţi filtrul.

 • Hi-Flow cu debit maxim de 2 litri pe minut

  Acest purificator de apă compact are un debit maxim de 2 litri pe minut, nediminuând cu nimic debitul normal al apei nefiltrate. Prin simpla rotire a pârghiei de selectare a apei, aveţi posibilitatea să alegeţi între jet sau pulverizare de apă nefiltrată şi pulverizare de apă filtrată.

 • Adaptoare Quick Fit pentru robinete pentru instalarea facilă la robinetul dvs.

  Acest purificator de apă avansat este dotat cu un număr de adaptoare Quick Fit pentru robinete, pentru a vă ajuta să instalaţi uşor şi simplu purificatorul la robinet. Cu adevărat sens şi simplitate.

 • Mecanism Quick Twist avansat pentru înlocuirea uşoară a filtrului

  Mecanismul de schimbare a filtrului avansat Quick Twist face ca schimbarea filtrului să fie rapidă, uşoară şi sigură, aducând sens şi simplitate purificatorului dvs. de apă.

 • Performanţă maximă fără consum de electricitate

  Proiectat să funcţioneze fără electricitate în timp ce oferă performanţă maximă. Sprijină sustenabilitatea.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa