Wireless Music Center

  Wireless Music Center

  Transmiteţi, andocaţi şi redaţi toată muzica pe un singur sistem

  Pentru un confort optim, centrul muzical wireless all-in-one WAC3500D cu hard disk de 80 GB vă permite să redaţi muzică de pe PC, staţie de andocare sau iPod, să conectaţi şi să redaţi de pe dispozitive USB şi de pe dispozitive cu hard disc - toate acestea cu un sunet superb.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Transmiteţi, andocaţi şi redaţi toată muzica pe un singur sistem

 • Hard disk de 80 GB care permite stocarea şi redarea a 1500 de CD-uri

  Hard disk de 80 GB care permite stocarea şi redarea a 1500 de CD-uri

  Hard disk-ul de 80 GB oferă un spaţiu de stocare mare, necesar păstrării fişierelor audio digitale, putând stoca cu uşurinţă până la 1500 de CD-uri. Economie de spaţiu, gestionare colecţie audio inteligentă, acces facil, toate într-un singur loc.

 • Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Funcţia de căutare alfanumerică de la tastatura telecomenzii vă permite să găsiţi instantaneu artistul, melodia sau albumul preferat. Doar apăsaţi 'Căutare' pe telecomandă şi apoi tastaţi primele câteva litere sau cifre din numele melodiei, artistului sau albumului dorit. Veţi ajunge la intrarea care corespunde cel mai mult datelor dvs. Nu trebuie să pierdeţi timpul derulând prin întreaga colecţie sau listă de redare rând cu rând.

 • Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Umpleţi oricare sau fiecare cameră din locuinţa dvs. cu întreaga colecţie de muzică. Fără fire, cabluri sau bătaie de cap şi, desigur, fără dispute cu membrii familiei asupra alegerilor muzicale. Nu numai că puteţi stoca şi reda muzică de la Centrul muzical wireless Streamium, dar puteţi, de asemenea, să transferaţi o piesă - sau piese diferite - către maxim 5 staţii Streamium oriunde în casă. Acest lucru este uşor datorită funcţiilor încorporate, inovatoare, cum ar fi My Room, My Music şi Music Broadcast. Eliberaţi-vă muzica şi savuraţi-o oriunde în casă.

 • Andocaţi şi încărcaţi iPod şi savuraţi muzica la calitate ridicată

  Staţia de andocare iPod vă permite să conectaţi dispozitivul iPod direct la centrul muzical Streamium Wireless pentru a vă bucura de un sunet de excelent. Comutaţi Streamium în modul 'Portabil' şi apoi conectaţi dispozitivul iPod. Utilizaţi telecomanda Streamium pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Streamium vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Conectaţi direct şi folosiţi dispozitive de memorie flash USB

  Atunci când selectaţi modul USB Direct de pe Streamium, puteţi accesa instantaneu muzica de pe playerul dvs. portabil USB şi puteţi să o redaţi prin intermediul centrului sau staţiei Streamium. USB Direct vă permite să redaţi fişiere muzicale MP3, AAC şi WMA de pe un dispozitiv USB, pentru a vă bucura de muzică portabilă la domiciliu cu o calitate excelentă a sunetului.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa