Cameră Web

  Cameră Web

  Cameră Web împărtăşită

  Împărtăşeşte cele mai bune momente din viaţă cu ajutorul calităţii înalte a imaginilor şi a sunetului. Funcţionalitate maximă cu imagini de 1,3 MP, fotografii de 8 MP, zoom digital 5x şi un obiectiv panoramic care permite încadrarea mai multor persoane în imagine. Distracţie maximă cu funcţia Schimbaţi fundalul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cameră Web împărtăşită

Bucuraţi-vă de fiecare moment

 • Schimbaţi fundalul

  Schimbaţi fundalul

  Înlocuiţi fundalul real şi păcăliţi-vă prietenii, făcându-i să creadă că vă aflaţi în altă parte! Vă puteţi mişca absolut normal în timp ce software-ul se va ocupa de modificarea fundalului din spatele dumneavoastră. Puteţi alege unul dintre cele 15 fundaluri, sau puteţi încărca şi proiecta un fundal propriu.

 • Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Personalizaţi webcast-urile sau blog-urile prin adăugarea unui logo personalizat. Software-ul special vă permite să introduceţi o imagine mică în oricare dintre colţurile unei transmisii video, în acelaşi mod în care apar logo-urile posturilor TV la televiziune.

 • Rezoluţie de 1,3 megapixeli reali pentru o calitate superbă a imaginii

  Nu veţi pierde nimic cu rezoluţia video de 1,3 megapixeli. Imagini în mişcare superbe de înaltă calitate pentru conversaţii prin camera web ce protejează ochii.

 • Mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia (interpolată) de 8 megapixeli

  Camera dumneavoastră Web vă oferă mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia de 8 megapixeli. Aceasta este suficient de ridicată pentru tipărirea imaginilor de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare.

 • Atmosferă naturală la 60 de cadre pe secundă

  Creaţi videoclipuri naturale, la 60 de cadre pe secundă. Acest nivel de calitate este ideal pentru videochat cu prietenii şi monitorizare de înaltă calitate.

 • Zoom digital 5x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor persoane în imagine

  Obiectivul panoramic, de înaltă calitate, oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în imagine, fără pierderi de calitate video.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Sunet de înaltă calitate datorită microfonului direcţional încorporat

  Experimentaţi sunetul de înaltă calitate datorită microfonului direcţional încorporat. Vorbiţi natural şi liber sau adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Încadrări şi efecte video amuzante

  Amuzaţi-vă interlocutorii cu elemente neaşteptate. Surprindeţi-vă prietenii purtând în jurul feţei una dintre cele zece rame tematice în funcţie de subiectul conversaţiei. Sau distraţi-i cu efectele video speciale care vă vor face să apăreţi ca imagine negativă, embosată sau distorsionată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa