Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet de înaltă fidelitate

  Conectaţi aceste boxe multimedia la orice computer, player MP3 sau CD şi creaţi-vă instantaneu propriul sistem stereo pentru acasă. Basul de o calitate superbă este uşor de reglat şi puteţi monta boxele pe biroul dumneavoastră sau pe perete pentru a obţine acel sunet perfect.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet de înaltă fidelitate

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Tehnologie de amplificare a basului cu control al nivelului

  Designul unic al subwoofer-ului produce un bas mult mai profund şi mai bogat. De asemenea, aveţi posibilitatea de a seta nivelul basului după dorinţă.

 • Perfect pentru MP3, PC, TV, CD şi altele

  Conectaţi-vă boxele la toate aparatele. O modalitate excelentă de a vă asculta muzica de pe MP3 player, PC, TV, CD, DVD şi toate echipamentele multimedia.

 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

 • Conexiune suplimentară pentru căşti pentru ascultare personală

  Acest sistem de boxe dispune de o conexiune suplimentară pentru căşti. Conectaţi propriile dumneavoastră căşti pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doriţi.

 • Ecranarea magnetică elimină distorsiunile de pe ecranul monitorului

  Deoarece magneţii puternici din difuzoare sunt ecranaţi magnetic, nu există nici un pericol de distorsiune a imaginii sau deteriorare atunci când acestea sunt aşezate lângă ecranul monitorului PC.

 • Control de la distanţă al volumului pentru o reglare comodă a sunetului

  Telecomanda disponibilă vă permite să setaţi nivelul volumului cu o mişcare de deget.

 • Intrare MP3 directă unică prin RC

  Mulţumită intrării MP3 directe unice de pe telecomandă, aveţi posibilitatea să ascultaţi cu uşurinţă muzică din playerul dumneavoastră MP3. Este suficient să conectaţi ieşirea audio a playerului MP3 la jackul de 3,5 mm de pe telecomandă şi vă veţi putea savura muzica.

 • Plug and Play, pentru instalare mai uşoară

  Tehnologia Plug and Play vă permite să instalaţi sau să adăugaţi noi componente şi să le puneţi în funcţiune fără a parcurge operaţii complexe de instalare sau analize tehnice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa