Boxă fără fir

  Boxă fără fir

  Sunet bogat şi puternic

  Sunet puternic acceptat de streaming de muzică wireless prin Bluetooth, cu boxele Bass Reflex ce furnizează un bas puternic, mai profund. Un slot USB înseamnă că puteţi încărca orice dispozitiv. Această boxă SBT550/12 este concepută pentru a completa stilul dvs. de viaţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet bogat şi puternic

Boxă Bluetooth cu streaming wireless de muzică

 • Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau chiar laptop, inclusiv iPod sau iPhone cu ajutorul unei boxe cu Bluetooth activat, cu uşurinţă.

 • Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Putere totală de ieşire 20 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Boxe Bass Reflex pentru un sunet puternic, profund

  Boxe Bass Reflex pentru un sunet puternic, profund

  Boxele Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas profund. Diferenţiindu-se de boxele convenţionale, acestea dispun de un tub acustic suplimentar care este aliniat acustic la woofer, optimizând redarea frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. În combinaţie cu difuzorul, tubul acustic amplifică frecvenţele joase, furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Această boxă este prevăzută cu un port USB, care vă permite să vă încărcaţi comod dispozitivul. Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul cu ajutorul cablului său USB la partea din spate a boxei.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil

  Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil
 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Boxa dvs. acceptă transferul de muzică prin Bluetooth. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless cu muzică de înaltă calitate de la căştile dvs. Bluetooth.

 • Sunet bogat şi dinamic de la drivere puternice

  Drivere puternice oferă muzică puternică, cu bas profund şi dinamic pentru a vă menţine motivaţi. Drivere de înaltă calitate asigură o experienţă audio realistă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa