Monitor wireless pentru casă

  Monitor wireless pentru casă

  Supravegheaţi-vă casa de pe smartphone

  Monitorul wireless pentru casă Philips InSight vă permite să vă supravegheaţi casa atunci când nu vă aflaţi acasă. Configurarea este uşoară, oferindu-vă monitorizare instantanee de pe un dispozitiv mobil. Alertele push vă comunică detectarea mişcării sau zgomotului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Supravegheaţi-vă casa de pe smartphone

Eliberaţi-vă mintea de griji

 • Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Wi-Fi activat pentru poziţionare oriunde în casă

  Monitorul wireless In.Sight este un monitor compatibil Wi-Fi, care foloseşte reţeaua dvs. wireless de acasă pentru a transmite live fluxuri video şi sunet către smartphone-ul sau tableta dvs. Un monitor pentru acasă pe care îl puteţi aşeza oriunde doriţi.

 • Monitorizare instantanee de pe smartphone-ul sau tableta dvs.

  Monitorizare instantanee de pe smartphone-ul sau tableta dvs.

  După ce aţi configurat monitorul wireless InSight pentru casă în reţeaua dvs. locală, puteţi accesa fluxuri video de pe smartphone-ul sau de pe tableta dvs. de oriunde din lume, instantaneu, prin reţelele Edge, 3G şi wireless. Nu există limite în privinţa locaţiei şi a modului în care vizualizaţi fluxurile video.

 • Aplicaţia InSight pentru operare comodă

  Aplicaţia InSight pentru operare comodă

  Monitorul wireless Philips InSight pentru casă este un monitor video wireless de ultimă generaţie care vă permite să vedeţi şi să auziţi ce se întâmplă acasă, de oriunde din lume. Absolut gratuită, aplicaţia dedicată InSight poate fi descărcată de pe App Store, direct de pe smartphone-ul sau tableta dvs.

 • Configurare rapidă şi uşoară prin codul QR

  Configurare rapidă şi uşoară prin codul QR

  Configurarea rapidă şi uşoară vă permite să împerecheaţi monitorul wireless InSight pentru casă cu un smartphone sau o tabletă. Poziţionaţi imaginea codului QR în faţa obiectivului monitorului pentru a activa aplicaţia InSight. Monitorul este gata pentru utilizare când ledul devine verde continuu.

 • urmăriţi până la 16 monitoare cu o singură aplicaţie pe smartphone-ul dvs.

  urmăriţi până la 16 monitoare cu o singură aplicaţie pe smartphone-ul dvs.

  Cu o singură aplicaţie, puteţi urmări până la 16 monitoare wireless Philips InSight pentru casă. Amplasaţi câte monitoare doriţi, oriunde doriţi.

 • Bază magnetică pentru un reglaj facil al direcţiei de vizualizare

  Bază magnetică pentru un reglaj facil al direcţiei de vizualizare

  Monitorul wireless pentru casă Philips InSight are o bază magnetică de fixare a monitorului, permiţându-vă să rotiţi şi să potriviţi monitorul în orice unghi.

 • Montare pe perete suplimentară pentru cea mai bună amplasare posibilă

  Montare pe perete suplimentară pentru cea mai bună amplasare posibilă

  Monitorul wireless pentru casă InSight se furnizează cu un dispozitiv de montare pe perete. Utilizaţi-l pentru a monta uşor monitorul dvs. pe perete sau pe tavan. Baza în sine pivotează şi se roteşte, astfel încât să puteţi repoziţiona monitorul wireless pentru casă InSight atunci când acesta este montat.

 • Reţele directe criptate pentru conexiune sigură

  Reţele directe criptate pentru conexiune sigură

  Monitorul wireless pentru casă Philips In.Sight utilizează o criptare de înaltă securitate pentru a vă oferi în permanenţă confidenţialitate. Monitorul wireless pentru casă In.Sight utilizează o cheie de criptare unică de fiecare dată când se realizează o conexiune.

 • Detectare a zgomotului şi a mişcării încorporată

  Detectare a zgomotului şi a mişcării încorporată

  Este imposibil de anticipat când se poate întâmpla ceva. Monitorul wireless InSight pentru casă stă de veghe, graţie funcţiei de detectare a zgomotului şi mişcării. Veţi fi alertaţi ori de câte ori este detectată vreo mişcare sau vreun zgomot.

 • Alerte pe telefon la detectarea zgomotului/mişcării de către monitor

  Alerte pe telefon la detectarea zgomotului/mişcării de către monitor

  Primiţi automat notificări push pe smartphone-ul sau tableta dvs. atunci când monitorul detectează mişcare sau zgomot.

 • Înregistrări încărcate pe contul dvs. privat Dropbox

  Înregistrări încărcate pe contul dvs. privat Dropbox

  Monitorul înregistrează automat evenimente declanşate de zgomot sau de mişcare. În plus, puteţi înregistra evenimente sau chiar face fotografii manual. Înregistrările sunt încărcate în contul dvs. privat şi gratuit Dropbox.

Vezi toate Specificaţile
 • Vizualizarea clipurilor video live prin reţeaua Wi-Fi de acasă, utilizând monitorul wireless pentru casă In.Sight este gratuită şi nerestricţionată. Vizualizarea clipurilor video live de la distanţă (fie printr-o reţea Wi-Fi externă sau printr-o reţea 3D) este, de asemenea, gratuită pentru sesiuni nelimitate, dar supusă unei limite de 5 minute per sesiune.
 • Timpii de sesiune de vizualizare mai lungi şi alte funcţii premium sunt disponibile şi pot fi achiziţionate de la App. Aceste condiţii sunt supuse modificărilor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa