Home Theater 5.1

  Home Theater 5.1

  Sunet surround cinematografic puternic cu bas profund

  Inundaţi-vă căminul cu experienţa de divertisment oferită de sistemul home cinema Philips HTS5563. Boxele cu cabluri bas duble oferă sunet surround puternic de 1000 W şi redare DVD în format Full HD 1080p. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home Theater 5.1

Sunet cu bas dublu, Blu-ray 3D HTS5563/12 Caută produse similare

Sunet surround cinematografic puternic cu bas profund

Obsedat de sunet

 • Boxe puternice cu cabluri bas duble pentru sunet excelent

  Boxe puternice cu cabluri bas duble pentru sunet excelent

  Boxele puternice cu sistem bass-reflex şi cabluri bas duble îmbunătăţesc frecvenţele mai joase şi furnizează sunete durabile, cu bas profund. Veţi putea auzi cel mai slab murmur sau cel mai puternic răget.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Home theater Philips şi player-ul Blu-ray cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, SimplyShare şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor pentru servicii precum video la cerere. Cu SimplyShare, puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC în mod confortabil de pe canapeaua dvs. Puteţi de asemenea utiliza smartphone-ul/tableta pentru a controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Hub HDMI pentru conectarea dispozitivelor HDMI pentru o calitate excelentă a sunetului şi a imaginii

  Hub HDMI pentru conectarea dispozitivelor HDMI pentru o calitate excelentă a sunetului şi a imaginii

  Hubul HDMI este prevăzut cu porturi HDMI suplimentare pentru a vă permite să conectaţi convenabil alte dispozitive, ca de exemplu consola de jocuri sau set-top box-ul HD la sistemul Home Theater. Conectând dispozitivele prin hubul HDMI, puteţi să vă bucuraţi de sunet şi imagine de înaltă definiţie pentru toate tipurile de divertisment.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Boxele posterioare wireless vă oferă modularitate şi mobilitate în amplasarea lor. Dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii care elimină interferenţele, boxele wireless furnizează un sunet surround absolut, fără inesteticele cabluri de conectare.

 • Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa