Home theater 2.1

  Home theater 2.1

  Obsedat de sunet

  Participaţi la o experienţă HD nouă cu acest elegant sistem home cinema PhilipsBlu-ray HTS5220. Tweeterele dom din materiale moi integrate în boxele de înaltă calitate asigură o claritate superbă a sunetului. Vizionarea filmelor nu va mai fi niciodată la fel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obsedat de sunet

Sunet autentic cu stil perfect

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweeterele Soft Dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • BD-Live* (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live* (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live duce şi mai departe universul înaltei definiţii. Primiţi conţinut actualizat conectând playerul Blu-ray Disc la Internet. Vă stau la dispoziţie lucruri noi şi incitante, precum conţinut exclusiv descărcabil, evenimente în direct, chat în direct, jocuri şi cumpărături on-line. Beneficiaţi de avantajele înaltei definiţii cu redare Blu-ray şi BD-Live.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electrice ale consumatorului. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps în dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Ataşaţi această staţie de andocare la sistemul dvs. home theater şi vă puteţi bucura de muzică, clipuri video şi imagini de pe dispozitivele iPod şi iPhone. Staţia de andocare se vinde ca accesoriu opţional.

 • Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Proiectat cu eleganţă din materiale excelente pentru a se potrivi cu televizorul dvs. plat

  Proiectat cu eleganţă din materiale excelente pentru a se potrivi cu televizorul dvs. plat
 • Compatibil WiFi pentru acces uşor la toate tipurile de divertisment

  Compatibil WiFi pentru acces uşor la toate tipurile de divertisment
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa