Home theater 2.1

  Home theater 2.1

  Claritate extraordinară pentru filme şi muzică

  Începeţi să vă bucuraţi de fiecare detaliu de sunet din muzica şi filmele dvs. preferate cu acest sistem compact Philips home cinema HTS3261. Conurile pe bază de minerale încorporate în difuzoarele sale asigură claritate extraordinară pentru fiecare detaliu de sunet. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Claritate extraordinară pentru filme şi muzică

Obsedat de sunet

 • Amplificator clasa D pentru sunet cu adevărat dinamic şi clar

  Amplificator clasa D pentru sunet cu adevărat dinamic şi clar

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital şi apoi îl amplifică digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB. Această eficienţă înseamnă un amplificator puternic cu o amprentă redusă.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Sistemele home theater Philips cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, DLNA şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor. Pur şi simplu selectaţi Net TV din meniul Acasă şi pentru a începe să navigaţi în căutarea serviciilor precum magazine video la cerere* pentru ultimele apariţii în HD şi programe de televiziune recuperate. Cu DLNA puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC-ul dvs., în mod confortabil, de pe canapea. Nu puteţi găsi telecomanda? Pur şi simplu utilizaţi smart phone-ul sau tablet PC-ul pentru a vă controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrarea audio vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. home cinema. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îți permite să controlezi mai multe dispozitive, precum playere DVD, playere Blu-ray, boxe Soundbar, sisteme home theater şi televizoare etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Aceasta utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele activate pentru HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redarea se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electronice de larg consum. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer al datelor de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps la dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Conuri pe bază de minerale pentru difuzoare pentru claritate suplimentară

  Conuri pe bază de minerale pentru difuzoare pentru claritate suplimentară
 • Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Design compact care se potriveşte cu televizorul dvs. plat

  Design compact care se potriveşte cu televizorul dvs. plat
Vezi toate Specificaţile
 • Sistemul Home Theater poate fi, de asemenea, asociat cu orice alte televizoare Philips.
 • Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.philips.com/blu-ray

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa