Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Claritate vocală nemaiîntâlnită de la 3.1 Ch

  Upgradează-ţi televizorul cu claritate vocală îmbunătăţită şi cu sunet surround virtual, pentru o experienţă cinematografică îmbunătăţită. Începe să te bucuri de calitate ridicată a sunetului şi de o experienţă de redare fără probleme cu aplicaţiile muzicale preferate, prin acest soundbar activat Google Cast. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Subwoofer wireless 3.1 CH, Google Cast şi Spotify Connect, Bluetooth şi NFC, 1 intrare HDMI şi ieşire HDMI ARC HTL5160B/12 Caută produse similare

Claritate vocală nemaiîntâlnită de la 3.1 Ch

cu Google Cast şi Spotify Connect

 • Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă cu canal central, dedicată în special pentru redarea frecvenţelor vocale ale discursului în centrul ecranului. Astfel se asigură poziţionare şi claritate îmbunătăţite ale vocii, ceea ce te va atrage şi mai mult în lumea filmului.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizează dispozitive Bluetooth® cu uşurinţă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a o porni, a iniţia sincronizarea Bluetooth® şi streamingul de muzică.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil îţi permit să controlezi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Difuzor cu 2 căi, pentru cel mai ridicat nivel de claritate şi interval dinamic

  Difuzor cu 2 căi, pentru cel mai ridicat nivel de claritate şi interval dinamic

  Difuzor cu 2 căi, pentru cel mai ridicat nivel de claritate şi interval dinamic exploziv

 • Redă cu uşurinţă muzică de pe telefon pe boxe, prin Google Cast

  Redă cu uşurinţă muzică de pe telefon pe boxe, prin Google Cast

  Bucură-te de redare de calitate ridicată, fără probleme, cu aplicaţiile pentru muzică preferate. Acest soundbar dispune de Google Cast încorporat, pentru a putea asculta muzica preferată de pe dispozitivul personal la boxe. Poţi asculta de pe iPhone®, iPad®, de pe telefonul sau de pe tableta cu Android, de pe laptop Mac® şi Windows® sau de pe Chromebook.

 • Aplicaţia Philips companion, pentru configurare facilă a reţelei

  Aplicaţia Philips companion, pentru configurare facilă a reţelei

  Utilizează aplicaţia Philips HCWeSet Manager, pentru a configura noile tale boxe şi pentru a le conecta la reţeaua wireless proprie şi bucură-te de experienţa audio de înaltă calitate şi de redare fără probleme din aplicaţiile tale preferate*. *Pentru configurarea reţelei este necesară instalarea aplicaţiei, cât şi acordul de servicii şi cel de confidenţialitate, înainte de a putea asculta wireless muzică din aplicaţiile preferate. *Pentru a asculta muzică din Spotify, este necesar Spotify Premium pentru utilizarea funcţiei Connect

 • Spotify Connect pentru o experienţă de aplicaţie nativă, fără efort

  Spotify Connect pentru o experienţă de aplicaţie nativă, fără efort

  Cu Spotify Connect poţi răsfoi, explora şi reda cu uşurinţă muzică din orice cameră a locuinţei, folosind dispozitivul tău inteligent ca telecomandă. Printr-o conexiune directă Spotify, poţi reda muzică direct din cloud, pentru ca dispozitivul tău inteligent să poată fi utilizat pentru apeluri, clipuri video sau poate chiar să iasă din raza de acţiune, fără a întrerupe muzica. Este de asemenea mai puţin solicitant pentru baterie, deoarece energia folosită pentru redarea muzicii este minimală. Toate caracteristicile minunate ale Spotify sunt prezente, de la listele gata alcătuite, până la ratele mari de eşantionare. Tot ceea ce ai nevoie pentru a descoperi muzică nouă şi a o asculta în mod optim.

 • Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului

  Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului
 • Conectează la o HDMI pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucură-te de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu o ieşire audio HDMI a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

Vezi toate Specificaţile
 • Disponibilitatea serviciului de muzică depinde de ţară. Vizitează site-ul web relevant de servicii de muzică pentru detalii.
 • Este necesar un cont Spotify premium pentru această boxă.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa