Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Sunet puternic pentru orice televizor

  Umpleţi-vă casa cu muzică wireless superbă, prin Bluetooth. În afară de televizor şi home theater, această boxă soundbar de la Philips intensifică performanţele playerului MP3 şi ale consolei dvs. de jocuri. Aşadar, începeţi să vă bucuraţi de filme şi muzică cu sunet Virtual Surround de calitate superioară chiar acum. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Sunet virtual surround, Subwoofer extern, Opt, coax, intrare aux, intrare audio, Bluetooth® HTL2160/12 Caută produse similare

Sunet puternic pentru orice televizor

cu subwoofer

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrarea audio vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. home cinema. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile
 • Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului dvs.

  Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului dvs.
 • Subwooferul extern adaugă emoţie la acţiune

  Subwooferul extern adaugă emoţie la acţiune
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa