Robot de bucătărie

  Robot de bucătărie

  Versatilitate fără efort

  Acest robot de bucătărie dispune de un set de accesorii versatil, care vă permite realizarea unei game largi de funcţii de gătit, de la amestecare la tocare. Datorită sistemului unic de asamblare/dezasamblare, vasul şi capacul se montează în poziţie fără efort.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Versatilitate fără efort

Asamblare şi dezasamblare rapidă a componentelor cu sistemul Click&Go

 • Funcţii 29-33

  Funcţii 29-33

  Cu ajutorul acestei game de roboţi de bucătărie, puteţi crea o varietate infinită de mâncăruri, utilizând 29-33 tehnici de gătit diferite (denumite "funcţii"), de la mărunţire şi preparat frişcă până la împăturire. Numărul exact de funcţii de gătit diferă în funcţie de model: HR7735 şi HR7739 oferă 29 funcţii de gătit, HR7740 oferă 31 funcţii, HR7744 oferă 32 funcţii şi HR7745 oferă cea mai mare flexibilitate, cu 33 de funcţii de gătit.

 • Asamblare/dezasamblare dintr-o singură mişcare cu butonul Click&Go

  Asamblare/dezasamblare dintr-o singură mişcare cu butonul Click&Go

  Asamblarea şi dezasamblarea unui robot de bucătărie nu a fost niciodată mai uşoară: nu vă mai pierdeţi vremea cu vasul sau capacul pentru a le găsi poziţia corectă de asamblare: le puteţi aşeza cu un clic, din orice unghi, apăsând butonul Click&Go.

 • Montare la 360 de grade

  Montare la 360 de grade

  Datorită designului ergonomic al bazei vasului şi capacului, nu trebuie să căutaţi, rotiţi sau întoarceţi pentru a găsi poziţia corectă pentru a le aşeza în poziţie. Sunt proiectate pentru a se aşeza în poziţie uşor, din orice unghi.

 • Bol XL cu capacitate pentru 1,8 l de supă, 1,25 kg de aluat

  Bol XL cu capacitate pentru 1,8 l de supă, 1,25 kg de aluat

  Vasul foarte mare permite cantităţi mari: poate funcţiona cu până la 1,25 kg de aluat greu, 2 kg aluat uşor, 1,8 l supă şi 7 albuşuri.

 • Motorul puternic de 700 W funcţionează chiar şi cu cele mai dure ingrediente

  Motorul puternic de 700 W funcţionează chiar şi cu cele mai dure ingrediente
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa