Daily Collection

Robot de bucătărie

  Daily Collection

  Robot de bucătărie

  Economisiţi spaţiu şi efort

  Economisiţi spaţiu, efort şi timp cu noul robot de bucătărie vertical HR7625/70 de la Philips. Este extrem de puternic şi multifuncţional, astfel încât puteţi prepara perfect mâncarea în câteva secunde! Include şi un blender. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daily Collection Robot de bucătărie

500 W, Configuraţie compactă 2 în 1, Bol de 2 l HR7625/70 Caută produse similare

Economisiţi spaţiu şi efort

Robot de bucătărie ultracompact cu blender

 • Toate accesoriile încap în bol pentru a o stocare compactă

  Toate accesoriile încap în bol pentru a o stocare compactă

  Microstore îţi permite să stochezi toate accesoriile în interiorul bolului pentru a le depozita uşor şi compact.

 • 2 viteze şi puls

  2 viteze şi puls

  Robotul de bucătărie Philips dispune de două setări pentru viteză pentru ingrediente tari, respectiv moi. Plus, o funcţie impuls pentru tocarea usturoiului sau spargerea gheţii.

 • Motor de 500 W pentru preparare în cantităţi mari şi frământare intensă

  Motor de 500 W pentru preparare în cantităţi mari şi frământare intensă

  Cu un motor de 500 W şi 2 setări de viteză plus buton de impuls, puteţi selecta viteza potrivită pentru rezultate optime

 • Realizează cu uşurinţă mai mult de 25 de funcţii

  Realizează cu uşurinţă mai mult de 25 de funcţii

  Robotul de bucătărie este dotat cu 7 accesorii pentru a efectua peste 25 de funcţii. Accesoriile, lavabile în maşina de spălat vase, constau din: un instrument de frământat pentru amestecarea compoziţiilor uşoare şi frământare intensă; un cuţit din oţel inoxidabil pentru prepararea cărnii şi a legumelor; discuri metalice pentru radere medie şi granulare; un recipient rezistent la şocuri de 1,5 l pentru amestecarea şi zdrobirea diverselor ingrediente şi un disc de emulsifiere pentru prepararea alimentelor precum frişca şi maioneza.

 • Designul vertical ocupă cu 35% mai puţin spaţiu în bucătărie

  Designul vertical special ocupă o suprafaţă cu 35% mai mică decât în cazul roboţilor de bucătărie orizontali. Astfel, spaţiul este economisit, până şi cele mai mici bucătării putând beneficia acum de un robot de bucătărie.

 • Inclusiv blender

  Robotul de bucătărie este dotat cu 7 accesorii pentru a efectua 28 de funcţii. Acestea sunt: un cuţit de oţel inoxidabil pentru tocare, bătut, preparat frişcă, mărunţire, tăiere, împăturire, zdrobire, mărunţire, amestecare, un instrument de frământare pentru frământarea (puternică) a aluatului; un accesoriu de feliere mediu pentru legume şi fructe; un accesoriu de ras mediu pentru legume, fructe şi brânză; un disc de emulsifiere pentru bătut rapid, bătut cu telul; un accesoriu de granulare pentru cartofi şi un blender pentru amestecare, zdrobire, spumare, sfărâmare, pasare puternică, omogenizare, lichefiere, măcinare, agitare, amestecare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa