SalonDry Pro AC

Uscător de păr

  SalonDry Pro AC

  Uscător de păr

  Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

  Doriţi să vă uscaţi părul ca profesioniştii? Uscătorul SalonDry Pro – cu putere de uscare superioară de 2000 W şi un motor CA super-profesional - este uscătorul de păr de care aveţi nevoie dacă doriţi să recreaţi coafura uscată de la salon. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

SalonDry Pro AC

 • Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Acest uscător de păr profesional de 2000 W creează un debit de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesionistă şi vă aduce mai multe avantaje. Cel mai important, are o durată de viaţă mai îndelungată decât motoarele obişnuite, ceea ce prelungeşte durata de viaţă a uscătorului de păr cu 50%. În plus, dispune şi de un flux de aer foarte puternic pentru uscare rapidă şi eficientă.

 • Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Oferiţi părului dvs. un plus de frumuseţe cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • Jetul de aer rece vă fixează coafura

  Jetul de aer rece vă fixează coafura

  O funcţie profesională absolut necesară pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Concentrator foarte îngust pentru o coafare precisă

  Concentratorul funcţionează prin direcţionarea fluxului de aer prin deschiderea foarte îngustă spre zone specifice. Astfel, se obţine o coafare foarte precisă pentru ajustări sau pentru finisarea unei coafuri.

 • Difuzor de volum cu înveliş ceramic din turmalină pentru protecţie, volum şi strălucire suplimentare

  Difuzorul de volum usucă părul rapid şi uniform, pentru a minimiza electricitatea statică şi a adăuga volum. Adăugarea turmalinei ajută la protejarea părului şi îi adaugă fineţe şi strălucire, făcându-l perfect pentru crearea de bucle şi coafuri elastice şi cu aspect sănătos.

 • Perie rotundă ceramică pentru coafare uşoară şi strălucire suplimentară

  Această perie rotundă utilizează proprietăţile ceramicii pentru a netezi părul în timpul coafării şi a-i adăuga strălucire. Cu forma cilindrică şi dimensiunile profesionale, poate fi utilizată pentru a crea o diversitate de coafuri.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa