SalonDry Pro

Uscător de păr

  SalonDry Pro

  Uscător de păr

  Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

  Doriţi să vă uscaţi părul ca profesioniştii? Uscătorul SalonDry Pro – cu 2200 W putere de uscare superioară - este uscătorul de păr de care aveţi nevoie dacă doriţi să recreaţi coafura uscată de la salon. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

SalonDry Pro 2200W

 • Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Profesional 2200 W pentru volum perfect.

  Profesional 2200 W pentru volum perfect.

  Acest uscător de păr de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • CoolShot vă fixează coafura

  CoolShot vă fixează coafura

  Element de funcţionalitate profesională obligatoriu, butonul CoolShot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Cârlig de depozitare pentru depozitare convenabilă

  Cârlig de depozitare pentru depozitare convenabilă

  Cârligul cauciucat este situat pe baza mânerului şi asigură o altă opţiune de depozitare, convenabilă mai ales pentru utilizarea acasă sau la un hotel.

 • Comutatoare pentru realizarea profesională a coafurii, pentru control mai bun

  O funcţie profesională obligatorie. Acest tip de comutatoare vă permite selectarea rapidă a setărilor adecvate fără niciun stres.

 • Concentrator foarte îngust pentru o coafare precisă

  Concentratorul funcţionează prin direcţionarea fluxului de aer prin deschiderea foarte îngustă spre zone specifice. Astfel, se obţine o coafare foarte precisă pentru ajustări sau pentru finisarea unei coafuri.

 • Difuzor de volum ceramic pentru protecţie şi volum suplimentare

  Difuzorul de volum usucă părul rapid şi uniform pentru a minimiza electricitatea statică şi a adăuga volum. Difuzorul este acoperit cu ceramică de înaltă calitate. Aceasta ajută la protejarea părului şi adaugă fineţe şi strălucire, făcându-l perfect pentru crearea de bucle şi coafuri elastice şi cu aspect sănătos.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Oferiţi părului dvs. un plus de frumuseţe cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • Cablu cu lungime profesională, de 3 m, pentru flexibilitate maximă

  Lungimea mai mare rezultă într-o flexibilitate îmbunătăţită şi uşurinţă în utilizare pentru a putea folosi aparatul oriunde doriţi.

 • Grilaj de admisie a aerului detaşabil pentru curăţare uşoară

  Grila de admisie a aerului a acestui uscător de păr poate fi demontată pentru curăţare. Demontaţi-o şi curăţaţi-o periodic pentru a preveni acumulările.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa