1
Gătire

Viva Collection

Airfryer

  Viva Collection

  Airfryer

  Preparate cu gust grozav și cu până la 80%* mai puțină grăsime

  Cu Philips Airfryer poți să gătești mai sănătos, cu aer fierbinte în loc de ulei. Astfel poți să te bucuri de mâncare cu gust excelent și cu până la 80% mai puțină grăsime. (în comparație cu mâncarea preparată în friteuzele tradiționale) Vezi toate beneficiile

 • Preparate cu gust grozav și cu până la 80%* mai puțină grăsime

  Play Pause

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Preparate cu gust grozav și cu până la 80%* mai puțină grăsime

Cu Philips Airfryer poți să gătești mai sănătos, cu aer fierbinte în loc de ulei. Astfel poți să te bucuri de mâncare cu gust excelent și cu până la 80% mai puțină grăsime. (în comparație cu mâncarea preparată în friteuzele tradiționale) Vezi toate beneficiile

Viva Collection Airfryer

TurboStar, Friteuză fără grăsimi, Neagră, 1425 W, 0, 8 kg HD9621/90 Caută produse similare

Preparate cu gust grozav și cu până la 80%* mai puțină grăsime

Graţie tehnologiei TurboStar patentate

 • Preparate delicioase: fragede la interior, crocante la exterior

  Preparate delicioase: fragede la interior, crocante la exterior

  Grație tehnologiei TurboStar, patentată Philips, toate alimentele sunt gătite perfect de fiecare dată, aerul fierbinte fiind distribuit uniform în aparat. Rezultatele sunt preparate gătite uniform, cu gust excelent. Pe lângă fluxul de aer fierbinte constant, căldura puternică care vine direct din partea de sus rumenește rapid mâncarea, pentru rezultate delicioase, crocante la exterior și fragede la interior.

 • Peste 200 de rețete în aplicația de mobil și o carte de rețete inclusă în pachet

  Peste 200 de rețete în aplicația de mobil și o carte de rețete inclusă în pachet

  Aplicația gratuită de mobil Philips Airfryer îți oferă numeroase rețete delicioase și instrucțiuni de preparare pas cu pas, ușor de urmat. Lasă-te inspirat de gustările rapide și sănătoase sau de mesele pentru ocazii speciale.

 • Mâncare gustoasă în mai puţin timp: fără a necesita preîncălzire

  Mâncare gustoasă în mai puţin timp: fără a necesita preîncălzire

  Philips Airfryer este imediat gata de utilizare. Mai rapid de la început până la sfârşit, este optim pentru utilizare zilnică, oferind rezultate superioare pe întreaga durată a procesului de preparare.

 • Curăţare uşoară în 90 sec – Coş QuickClean cu sită antiaderentă

  Curăţare uşoară în 90 sec – Coş QuickClean cu sită antiaderentă

  Graţie coşului QuickClean Philips Airfryer, care include o sită antiaderentă detaşabilă, curăţarea este mai rapidă şi mai uşoară. Sertarul detaşabil cu înveliş antiaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru o curăţare mai uşoară. Spre deosebire de friteuzele obişnuite, Philips Airfryer cu tehnologie TurboStar te scuteşte de mirosul de ulei prăjit.

 • Componentele detaşabile se pot spăla în maşina de spălat vase

  Componentele detaşabile se pot spăla în maşina de spălat vase

  Sertarul detaşabil cu înveliş antiaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru o curăţare uşoară.

 • Prăjeşte, coace, rumeneşte sau găteşte pe grătar mâncărurile preferate acasă

  Prăjeşte, coace, rumeneşte sau găteşte pe grătar mâncărurile preferate acasă

  Fiind o soluţie extraordinară pentru prăjire, tehnologia inovatoare TurboStar de la Philips Airfryer îţi permite, de asemenea, să pregăteşti pe grătar, să coci şi chiar să rumeneşti felurile tale favorite pentru o soluţie integrată pentru toate preparatele tale.

 • Capacitate mare, de 0,8 kg, cu 20 % mai compact*

  Capacitate mare, de 0,8 kg, cu 20 % mai compact*

  Noul Airfryer a fost proiectat pentru a fi compact (20% mai mică decât modelul anterior HD9220), permițându-ți totodată să gătești aceeași cantitate de mâncare (800 g). Graţie dimensiunilor reduse, se integrează perfect pe blatul de bucătărie şi oferă preparate delicioase pentru întreaga familie. Dimensiunile sale compacte permit utilizarea zilnică şi o serie întreagă de posibilităţi.

 • Găteşte mâncare prăjită cu 50 % mai uniform*

  Găteşte mâncare prăjită cu 50 % mai uniform*

  Tehnologia unică TurboStar circulă continuu aerul fierbinte în întreaga cameră de preparare, rezultatul fiind distribuirea uniformă a căldurii în întregul coş. TurboStar asigură un flux de aer optim, mâncarea fiind gătită astfel cu 50 % mai uniform.

 • Tehnologie unică TurboStar pentru prăjire mai sănătoasă

  Tehnologie unică TurboStar pentru prăjire mai sănătoasă

  Tehnologia unică TurboStar generează aer superîncălzit cu circulare rapidă pentru a prăji mâncarea cu foarte puţin ulei sau chiar fără. Philips Airfryer generează totodată mai puţin miros decât friteuzele tradiţionale, fiind uşor de curăţat, sigură şi economică pentru utilizare zilnică!

 • Mâner universal EasyClick – schimbă uşor accesoriile

  Mâner universal EasyClick – schimbă uşor accesoriile

  Noul mâner universal EasyClick de la Philips te ajută să combini accesoriile de gătit potrivite şi să obţii rezultate optime pentru principalele feluri de mâncare, în fiecare zi. În plus, permite depozitarea mai compactă după utilizare.

Vezi toate Specificaţile
 • În comparaţie cu cartofii prăjiţi proaspeţi preparaţi într-o friteuză Philips convenţională.
 • rezultat măsurat comparativ cu Airfryer fără TurboStar cu cartofi prăjiţi congelaţi, evaluaţi cu privire la gradul de rumenire şi de prăjire
 • comparativ cu Philips Viva Collection Airfryer, capacitatea totală este adecvată pentru 800 g de cartofi prăjiţi

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa