PerfectCare Aqua

Staţie de călcat cu abur

  PerfectCare Aqua

  Staţie de călcat cu abur

  Călcare lipsită de griji, fără setări necesare

  Calcă orice articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, de la mătase la in, bumbac, caşmir... în orice ordine, fără a fi necesară reglarea. Fierul de călcat PerfectCare de la Philips oferă rezultate rapide fără riscul de ardere sau de creare a luciului pentru toate articolele tale de îmbrăcăminte. Călcat cu adevărat simplu. Vezi toate beneficiile

 • Călcare lipsită de griji, fără setări necesare

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PerfectCare Aqua Staţie de călcat cu abur

5 bari, Jet de abur de 220 g, Rezervor de apă fix de 2, 2 l, Blocare la transport GC8640/02 Caută produse similare

Călcare lipsită de griji, fără setări necesare

Cu OptimalTemp şi rezervor de apă transparent de 2,2 litri

 • OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură

  OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură

  O singură setare perfectă pentru toate hainele tale. Întotdeauna combinaţia perfectă între abur şi temperatură pentru că: 1) Procesorul de Control Inteligent Avansat setează combinaţia perfectă între abur şi temperatură 2) Camera de abur ciclonic ultra puternic oferă abur puternic constant pentru toate materialele

 • 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare

  100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare

  100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum poţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aştepţi sau să reglezi selectorul de temperatură.

 • 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate

  100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate

  100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.

 • Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

  Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

  Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

 • Presiune de până la 5 bari

  Presiune de până la 5 bari

  Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

 • Rezervor de apă transparent mare, de 2,2 litri

  Rezervor de apă transparent mare, de 2,2 litri

  PerfectCare Aqua are această caracteristică unică: un rezervor de apă mare; acesta asigură o călcare îndelungată fără a reumple rezervorul de apă. Acesta asigură o utilizare uşoară şi rapidă. Excelentul design al rezervorului de apă complet vizibil te ajută să vezi nivelul de apă din orice unghi, de oriunde ai privi.

 • Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

  Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

  Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

 • Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa

  Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa

  Performanţă de foarte lungă durată a aburului: funcţia exclusivă Easy De-Calc de la Philips asigură modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei tale de călcat cu abur. Fierul tău de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi detartrarea. Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.

 • Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philips

  Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philips

  Noua talpă SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

 • Fixează fierul în siguranţă şi transportaţi aparatul cu uşurinţă

  Fixează fierul în siguranţă şi transportaţi aparatul cu uşurinţă

  Fixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă.

 • 100% rapid pe toate materialele, nu există altul mai rapid

  100% rapid pe cele mai dificile materiale, nu există altul mai rapid de la început până la final.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa