Staţie de călcat cu abur sub presiune

  Staţie de călcat cu abur sub presiune

  Rezultate fantastice, efort minim

  Un fier de călcat puternic, dar surprinzător de confortabil. Acest fier de călcat de la Philips produce flux de abur continuu de înaltă presiune. Rezervorul de apă detaşabil este mare şi poate fi reumplut oricând şi oriunde, făcând călcarea rapidă şi facilă. Vezi toate beneficiile

 • Rezultate fantastice, efort minim

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8500 series Staţie de călcat cu abur sub presiune

1, 6 l GC8520/02 Caută produse similare

Rezultate fantastice, efort minim

Călcaţi fără compromisuri

 • Fier de călcat ergonomic şi uşor de 1,2 kg

  Designul ergonomic al fierului permite o călcare confortabilă, prin reducerea efortului depus de încheietura mâinii. Mânerul înclinat în sus asigură o poziţie naturală reducând efortul în timpul călcării. Designul fierului de călcat previne mişcările repetate provocate de aşezarea fierului în poziţie verticală. Fierul de călcat este uşor (1,2 kg) pentru o experienţă de călcare uşoară şi confortabilă.

 • Talpa SteamGlide este talpa premium Philips

  Talpa SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

 • Economiseşti 20% din energie şi 40% din consumul de apă

  Economiseşti 20% din energie şi 40% din consumul de apă prin selectarea setării eco a fierului dvs. de călcat de la Philips. Setarea eco oferă cel mai eficient mod de a obţine rezultate de călcare perfecte.

 • Jet de abur continuu, de până la 120 g/min

  Jet de abur continuu, de până la 120 g/min

  Cu cât există mai mult abur, cu atât mai rapid este călcatul. Tehnologia unică dintr-o staţie de călcat cu abur Philips generează abur puternic, făcând călcatul mai uşor, mai eficient şi mai rapid.

 • Jet de abur de până la 200 g

  Jet de abur de până la 200 g

  Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

 • Presiune de până la 5 bari

  Presiune de până la 5 bari

  Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

 • Rezervor de apă detaşabil de 1,6 l

  Rezervor de apă detaşabil de 1,6 l

  Capacitatea mare a rezervorului de apă vă permite să călcaţi cu abur fără a trebui să reumpleţi. Rezervorul poate cuprinde o cantitate mare de apă, astfel încât puteţi călca până la 3 ore neîntrerupt. Fiind detaşabil, puteţi reumple uşor rezervorul oricând. Vă oferă abur continuu, puternic.

 • Tabletele anticalcar permanente în interior întârzie acumularea calcarului

  Tabletele anticalcar permanente în interior întârzie acumularea calcarului

  Tabletele anticalcar permanente întârzie formarea acumulărilor de calcar, asigurând o protecţie mai bună pentru fierul dvs. de călcat

 • Clătire uşoară fără accesorii

  Pentru a îmbunătăţi durata de viaţă a fierului dvs. de călcat, vă recomandăm să clătiţi interiorul bazei acestuia. Acest lucru este uşor accesibil cu butonul de clătire uşoară. Nu aveţi nevoie de niciun accesoriu pentru a vă clăti fierul de călcat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa