1
Aspiratoare

AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Aspiră, şterge şi usucă dintr-o singură mişcare

  AquaTrio Pro aspiră, şterge şi usucă în acelaşi timp, economisind până la 50% din timp şi efort*. Periile din microfibră puternice şi delicate îndepărtează eficient murdăria şi petele. Pentru rezultate perfect vizibile de curăţare umedă, pe toate suprafeţele dure**. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

AquaTrio Pro

3 în 1: aspiră, şterge şi usucă, Tehnologie Triple-Acceleration, Rezultate vizibile ale curăţării umede, Toate suprafeţele dure FC7088/01 Caută produse similare

Aspiră, şterge şi usucă dintr-o singură mişcare

Rezultate vizibile ale curăţării umede pentru suprafeţe dure

 • Performanţe avansate de curăţare pentru rezultate perfecte

  Performanţe avansate de curăţare pentru rezultate perfecte

  - Aspiră: tehnologia puternică Aqua Cyclone trage şi elimină toate resturile vărsate, murdăria şi praful - Şterge: periile cu microfibre cu rotire în sensuri opuse aplică apă curată prin pulverizare pentru a elimina în mod eficient murdăria şi resturile. Toată murdăria este dizolvată în apă şi captată într-un rezervor separat. - Usucă: viteza de rotire a periilor creează un flux de aer care lasă podeaua aproape uscată

 • Eficient cu apă rece/caldă de la robinet, cu/fără detergent

  Eficient cu apă rece/caldă de la robinet, cu/fără detergent

  AquaTrio Pro oferă rezultate excelente, utilizând numai apa rece sau caldă de la robinet. Dacă este necesar, poţi adăuga şi orice detergent doreşti, dar foloseşte întotdeauna un detergent de curăţare a podelelor care produce puţină spumă sau fără spumă, adecvat pentru podeaua ta dură.

 • Rezervoare de apă curată şi murdară separate

  Rezervoare de apă curată şi murdară separate

  Rezervoarele separate de apă curată şi murdară asigură ştergerea întotdeauna cu apă curată, toată murdăria şi alergenii fiind colectate în rezervorul de apă murdară.

 • Uscare cu 50% mai rapidă a podelelor decât în cazul curăţării normale cu mopul

  Uscare cu 50% mai rapidă a podelelor decât în cazul curăţării normale cu mopul

  Podeaua se usucă cu 50% mai rapid decât în cazul curăţării normale cu mopul.

 • Ideal pentru toate podelele dure**

  Ideal pentru toate podelele dure**

  Perfect pentru toate suprafeţele dure (potrivite pentru curăţarea cu mopul umed): lemn, parchet laminat, vinil/linoleum, ceramică/gresie, marmură/piatră naturală.

 • Curăţă peste 60 m2 cu un singur rezervor de apă

  Curăţă peste 60 m2 cu un singur rezervor de apă

  Un rezervor care conţine 700 ml curăţă peste 60 m2 de pardoseală; curăţarea zonelor extinse utilizând numai o cantitate minimă de apă.

 • Periile rotative rapide se curăţă automat în timpul utilizării

  Periile rotative rapide se curăţă automat în timpul utilizării

  Periile se curăţă automat în timpul utilizării. Forţa centrifugă roteşte murdăria şi apa colectate de pe podele în fibre şi apoi în recipientul cu apă murdară. Pentru performanţe optime de curăţare, înlocuieşte periile AquaTrio Pro la fiecare 6 luni (FC8054).

 • Economiseşti cu până la 50% energie*. Economiseşti cu până la 70% apă*

  Economiseşti cu până la 50% energie*. Economiseşti cu până la 70% apă*

  Utilizarea extrem de eficientă a energiei te ajută să economiseşti până la 50% din consumul de energie în comparaţie cu aspirarea obişnuită. De asemenea, utilizezi cu până la 70% mai puţină apă decât ai fi utilizat în cazul ştergerii cu mopul umed.

 • Aparat cu autocurăţare cu tavă pentru eliminare

  Aparat cu autocurăţare cu tavă pentru eliminare

  AquaTrio Pro se curăţă automat. Doar pune dispozitivul în tava de clătire special proiectată, toarnă o cană de apă şi porneşte-l timp de câteva secunde.

 • Elimină până la 99% dintre bacterii*** şi reduce alergenii

  AquaTrio Pro elimină până la 99% din bacterii*** şi reduce alergenii. Datorită rezervoarelor separate de apă curată şi apă murdară, praful şi alergenii sunt colectaţi în rezervorul de apă murdară.

 • 2 perii din microfibră elimină toată murdăria, praful şi negreala

  Periile din microfibră puternice se rotesc la 6700 rpm pentru a elimina eficient toate lichidele vărsate, praful şi murdăria, adaptându-se în acelaşi timp la diferitele forme ale podelei şi curăţând chiar şi în spaţiile înguste.

 • Indicatoare LED pentru a te informa când trebuie să acţionezi

  Un indicator LED îţi arată când este necesar să interveni. Acesta se colorează în verde când AquaTrio Pro este pregătit pentru curăţenie. Se schimbă în albastru când rezervorul de apă este plin sau gol. Şi, în cele din urmă, devine roşu când ceva interferează cu periile, astfel încât poţi elimina obstacolul şi continua curăţenia cu uşurinţă.

 • Poate fi utilizat de către persoanele cu alergii, testat pentru calitate de ECARF

  AquaTrio cu filtrarea apei este certificat de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii. Sistemul său Aqua Cyclone încapsulează murdăria şi praful, alergenii sunt capturaţi în apă şi nu pot reveni în aer. AquaTrio îndepărtează 99,95% dintre alergenii din părul de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.

Vezi toate Specificaţile
 • *Adecvat pentru curăţarea cu mopul umed
 • * În comparaţie cu utilizarea aspiratoarelor de 2200 Waţi şi a ştergerii obişnuite cu mopul
 • *** când este utilizat cu detergent

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa