boxă cu andocare cu Bluetooth®

  boxă cu andocare cu Bluetooth®

  Umpleţi-vă casa cu sunet wireless, incredibil

  Boxa cu andocare DS8400 oferă sunet excelent de pe iPod/iPhone/iPad prin conectorul Lightning. Acum, obţineţi mai mult de la muzica, jocurile şi experienţa dvs. video. Cu streaming prin Bluetooth şi baterie reîncărcabilă, vă puteţi bucura de muzică wireless oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare cu Bluetooth®

Bluetooth®, cu conector Lightning, pentru iPod/iPhone/iPad, 30 W, baterie reîncărcabilă DS8400/10 Caută produse similare

Umpleţi-vă casa cu sunet wireless, incredibil

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica dvs. preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul rapid şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  Carcasa posterioară curbată, proiectată cu atenţie, a acestei boxe cu andocare Philips creează o structură acustică foarte eficientă pentru reproducerea sunetelor. Linia sa curbă perfectă măreşte rigiditatea incintei boxei, reducând substanţial rezonanţa internă şi eliminând vibraţiile şi distorsiunea sunetului. Vă veţi bucura de sunet excelent, de claritate excepţională, în boxele cu aspect uimitor.

 • Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului pur digitală oferă o performanţă acustică mult superioară în comparaţie cu tehnologia de procesare audio analogică convenţională de care dispun playerele cu andocare care utilizează ieşirea audio analogică de la un iPod/iPhone. Prin captarea ieşirii audio digitale de la iPod/iPhone şi utilizând procesarea digitală în fiecare etapă a circuitului, este produs un coeficient semnal/zgomot mult mai mare. Rezultă o claritate inegalabilă a sunetului în echilibru perfect.

 • Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Acum ascultaţi muzica aşa cum doriţi. SoundStudio pune cu adevărat în mâinile dvs. puterea asupra muzicii. Vă permite să schimbaţi fiecare aspect al sunetului, utilizând numai iPhone-ul, prin intermediul unor comenzi intuitive şi simple. Acum puteţi ajusta, adapta şi crea experienţa audio dorită şi puteţi reda o nouă viaţă melodiilor dvs. preferate. De asemenea, SoundStudio vă permite să ascultaţi mii de posturi radio pe Internet din întreaga lume, lărgind şi mai mult orizontul experienţei dvs. muzicale.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 3L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canale de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul - realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

 • Volum acustic optim pe măsura cerinţelor boxelor

  Designul Smart sound vă oferă reproducere de cea mai mare calitate a basului. Volumul acustic alocat fiecărui driver de medii este pe măsura cerinţelor acustice. Frecvenţele joase sunt redate profund şi precis – furnizând un bas puternic şi amplu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa