Acumulator USB

  Acumulator USB

  Reîncărcaţi de mai multe ori în deplasare

  Beneficiază de putere oricând şi oriunde ai nevoie: acumulatorul îţi oferă acel surplus de energie necesar pentru mai mult de o încărcare completă. Două porturi USB îţi permit să încarci două dispozitive simultan. Încărcare foarte rapidă cu 3,1 A. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Reîncărcaţi de mai multe ori în deplasare

cu o sursă de alimentare de rezervă portabilă

 • LED indicator pentru alimentare ascuns pentru a confirma starea imediat.

  Discretă şi eficientă energetic, lumina LED ascunsă se aprinde la apăsarea unui buton pentru a-ţi indica imediat starea de încărcare a acumulatorului.

 • Funcţionează oriunde-excelent când nu sunteţi lângă o sursă de energie

  Chiar şi când nu ai la îndemână un încărcător de maşină sau de perete, poţi să încarci bateria dispozitivului tău cu acest acumulator convenabil. Acumulatorul inteligent furnizează mai întâi alimentare, astfel încât poţi deconecta acumulatorul după utilizare şi poţi să ai în continuare o baterie complet încărcată pe dispozitiv.

 • Cablu micro USB inclus pentru conectare şi încărcare

  Cablul micro USB la USB 2.0 inclus este destinat utilizării cu telefoane mobile, camere digitale şi alte dispozitive portabile cu o conexiune micro USB. Purtaţi-l la dvs., păstraţi-l la birou sau înlocuiţi un cablu pe care l-aţi pierdut, astfel încât să vă puteţi conecta şi să puteţi încărca întotdeauna când aveţi nevoie.

 • Reîncărcaţi-vă dispozitivele în mişcare de mai multe ori

  Această sursă de alimentare mobilă vă oferă energie suplimentară pentru mai mult de două reîncărcări complete în mişcare. Luaţi-l cu dvs. în călătorii pentru a beneficia de energie de rezervă atunci când aveţi nevoie.

 • Funcţionează cu dispozitive USB

  Unitatea universală are o conexiune USB pentru utilizare cu dispozitivul USB prin cablul USB al dispozitivului pe care-l deţineţi deja sau pe care-l puteţi achiziţiona separat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa