Microsistem muzical

  Microsistem muzical

  Alura sunetului

  Fiţi elegant cu acest microsistem audio Hi-Fi de la Philips. Bucuraţi-vă de radio DAB+ clar şi fără interferenţe, cu control complet prin intermediul aplicaţiei gratuite DigitalRadio şi de elemente vizuale ample prin intermediul RadioVIS. Redaţi CD-uri şi dispozitive portabile prin intermediul USB sau al MP3-Link. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Microsistem muzical

Staţie de andoc. pt. iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB852/10 Caută produse similare

Alura sunetului

Obsedat de sunet

 • Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă

  Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă

  Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate excepţională a sunetului, clar şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie să memorezi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să cauţi frecvenţele.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPod/iPhone/iPad

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPod/iPhone/iPad

  Bucuraţi-vă de muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad! Staţia vă permite conectarea dispozitivului portabil direct la sistemul Philips pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod/iPhone/iPad în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului portabil. Sistemul vă încarcă automat dispozitivul portabil în timp ce este andocat.

 • Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, te poţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Design elegant, cu slot pentru CD extra plat

  Design elegant, cu slot pentru CD extra plat
 • Aplicaţia gratuită DigitalRadio cu RadioVIS şi controlul DAB+/FM

  Ascultaţi extrasele radio cu RadioVIS – o caracteristică impresionantă oferită de RadioDNS, o organizaţie care face legătura dintre staţiile DAB şi Internet. Prin RadioVIS, radioul devine o experienţă îmbogăţită cu un conţinut de Internet în timp real. Acesta arată cum este adăugată informaţia Web funcţiei radio, oferindu-vă transmisiuni DAB prin prezentări de diapozitive vii privind ştirile, actualizările din trafic, reclame şi mai mult, în funcţie de informaţiile oferite de posturile de radio. Pentru a vă bucura de RadioVis, accesaţi Apple App Store pentru a descărca aplicaţia Philips DigitalRadio gratuit. Aplicaţia vă oferă, de asemenea, control integral asupra DAB+ şi radio FM.

Vezi toate Specificaţile
 • Nu este suportată muzică cu Digital Right Management.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa