Monitor LCD cu afişaj pentru medii clinice D-image

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c271p4qpjew_00/c271p4qpjew_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu afişaj pentru medii clinice D-image

  Afişaj pentru medii clinice

  Acest afişaj Philips este ideal pentru mediul clinic de zi cu zi. Presetarea D-image vă oferă imagini medicale consecvente DICOM pe tonuri de gri. Sursa de alimentare omologată medical asigură măsurile de siguranţă elementare. Carcasa antimicrobiană inhibă dezvoltarea bacteriilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu afişaj pentru medii clinice D-image

Afişaj pentru medii clinice, 27" (68, 6 cm), 1920 x 1080 (2 MP) C271P4QPJEW/00 Caută produse similare

Afişaj pentru medii clinice

cu imagini uimitoare

 • Presetare afişaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

  Presetare afişaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

  Monitoarele trebuie să afişeze imagini medicale în mod consecvent, la o calitate înaltă, pentru a obţine interpretări de încredere. Redarea imaginilor medicale în tonuri de gri pe monitoare standard este în cel mai bun caz în general inconsecventă, făcându-le nepotrivite pentru utilizarea în medii clinice. Afişajele pentru medii clinice de la Philips cu presetare pentru imagini medicale D-image sunt calibrate în fabrică pentru a oferi o performanţă a afişajului cu tehnologie standard în tonuri de gri compatibilă cu DICOM partea 14. Utilizând panouri LCD de înaltă calitate cu tehnologie LED, Philips vă oferă performanţă consecventă şi de încredere la un preţ accesibil. Informaţii suplimentare pe http://medical.nema.org/

 • Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale şi medii clinice în întreaga lume şi pot provoca infecţii care pun viaţa în pericol. Afişajele pentru medii clinice de la Philips se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afişajului. Siguranţa dvs., precum şi a pacienţilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum "Staphylococcus aureus (Gastroenterită)", "Escherichia coli (E Coli)" and "Klebsiella (Pneumonie)".

 • Afişaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate şi contrast foarte ridicat

  Afişaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate şi contrast foarte ridicat

  Afişajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar şi în modul pivot la 90 de grade

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • HDMI asigură conectivitatea digitală universală

  HDMI asigură conectivitatea digitală universală

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • SmartImage Clinic pentru setări obişnuite de afişare

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi, în baza diferitelor aplicaţii/imagini afişate pe un monitor, SmartImage optimizează conţinutul afişat prin reglarea dinamică a luminozităţii, contrastului, culorii şi clarităţii în timp real.

 • Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

  Măsurile de siguranţă elementare, performanţa esenţială şi fiabilitatea sunt cerinţe vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de afişajele standard, afişajele pentru medii clinice de la Philips lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinţe. Acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă şi performanţă esenţială. În plus, sunt conforme şi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare şi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitalele şi clinicile conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

 • DisplayPort transmite semnale audio şi video printr-un singur cablu lung

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru suporturi media solicitante şi altele. Ţine, de asemenea, cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Hub USB cu 4 porturi pentru conexiuni uşoare

  Hub-ul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Vezi toate Specificaţile
 • Reţineţi: Acest afişaj nu este certificat pentru utilizarea în apropierea pacientului. Orice utilizare pentru diagnosticarea primară este responsabilitatea exclusivă a spitalului sau a utilizatorului clinic.
 • DICOM este marcă înregistrată a NEMA pentru publicaţiile de standarde legate de comunicarea digitală a informaţiilor medicale.
 • EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. Vizitaţi www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din ţara dvs.
 • Marcajul cuvântului/marca comercială „AMVA” şi brevetele şi tehnologiile conexe reprezintă proprietatea deţinătorilor respectivi.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa