Bodygroom series 5000

ap îngrijire corp rezistent la utilizarea sub duş

  Bodygroom series 5000

  ap îngrijire corp rezistent la utilizarea sub duş

  Tuns precis, bărbierit confortabil

  Aparatul din seria 5000 este conceput să acţioneze prin firele de păr, fără a compromite confortul pielii. Chiar dacă îl foloseşti pe piept sau în zonele greu accesibile, cum este spatele, te poţi bărbieri cu sistemul de confort pentru piele sau tunde cu piepteni cu lungimea de 3, 5 sau 7 mm. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bodygroom series 5000 ap îngrijire corp rezistent la utilizarea sub duş

Sistem pentru confortul pielii, 3 piepteni, 3 - 7 mm, Utiliz. fără fir 50 min/încărc 1 oră, Accesoriu pentru spate BG2036/32 Caută produse similare

Tuns precis, bărbierit confortabil

Chiar şi în locurile greu accesibile

 • Tunde sau rade cu încredere toate zonele corpului

  Tunde sau rade cu încredere toate zonele corpului

  Proiectat pentru siguranţă şi confort pentru subsuori, piept şi abdomen, spate şi umeri, zona inghinală şi picioare. Sistemul de confort pentru piele preia şi tunde fire de păr de diferite lungimi, fără a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascuţite. Aparatele de tuns bidirecţionale taie fire de păr mai lungi, care sunt eliminate de folie pentru un bărbierit mai precis.

 • Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii

  Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii

  Sistemul pentru confortul pielii dispune de o folie hipoalergenică şi de vârfuri rotunjite, pentru a-ţi proteja pielea în timpul raderii.

 • Include 3 piepteni pentru un bărbierit de 3, 5 sau 7 mm

  Include 3 piepteni pentru un bărbierit de 3, 5 sau 7 mm

  3 piepteni incluşi pentru fire de păr corporal de diferite lungimi. Ataşează pieptenii pe sistemul de bărbierit, pentru a tunde firele de păr la lungimi fixe de 3 mm, 5 mm sau 7 mm. Poți utiliza sistemul de bărbierit fără piepteni, pentru un bărbierit mai precis. Pentru firele de păr mai groase, se recomandă o pre-tundere cu piepteni ficşi.

 • Mânerul foarte lung permite accesul mai uşor pe spate

  Mânerul foarte lung permite accesul mai uşor pe spate

  Elimină părul de pe spate într-un mod convenabil. Acest accesoriu a fost proiectat special pentru îngrijirea convenabilă a spatelui.

 • 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră

  50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră

  Baterii NiMH de mare putere, pentru utilizare pe tot corpul, cu 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră. Ledul pentru baterie indică nivelul de energie, respectiv când bateria este descărcată sau plină.

 • Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia

  Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia

  Asigură un rezultat confortabil şi eficient în duş sau în afara acestuia. Aparatul pentru îngrijire corporală este 100 % rezistent la apă, aşa că îl poţi clăti pur şi simplu după ce termini. Pentru firele de păr mai lungi, performanţa de tundere poate fi mai bună pe părul uscat.

 • Mâner ergonomic, pentru control maxim

  Mâner ergonomic, pentru control maxim

  Mânerul de cauciuc este conceput să asigure o manevrare optimă, chiar şi atunci când este umed, pentru un control mai bun în timpul utilizării în duş sau în afara acestuia.

 • 2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifierea

  2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifierea

  Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea îţi sunt oferite cu o garanţie internaţională de 2 ani, pentru tensiunile din întreaga lume şi nu necesită niciodată lubrifiere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa