Radio cu ceas

  Radio cu ceas

  Treziţi-vă uşor

  Treziţi-vă copilul cu sunetul sau vocea sa preferată cu radioul cu ceas Philips AJ3138/12. Inelele şi butoanele interschimbabile adaugă personalitate, în timp ce cronometrul pentru somn vă permite să programaţi ceasul fără a fi necesar să modificaţi setările de alarmă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas

Alarmă înregistrabilă, Cronometru pentru somn, Inele şi butoane colorate, Alimentare cu baterie sau de la reţea AJ3138/12 Caută produse similare

Treziţi-vă uşor

cu acest radio cu ceas

 • Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Funcţionare cu alimentare de la priză sau cu baterii pentru o amplasare flexibilă

  Funcţionare cu alimentare de la priză sau cu baterii pentru o amplasare flexibilă

  Alimentaţi aparatul dvs. radio Philips cu baterii sau direct de la priză şi bucuraţi-vă de comoditate sporită şi flexibilitate. Când o priză electrică nu este accesibilă sau când nu doriţi cabluri inestetice care să atârne, utilizaţi aparatul simplu cu baterii. Când aveţi nevoie de o sursă de alimentare continuă şi stabilă, conectaţi aparatul direct la o priză de perete. Acum vă puteţi bucura cu adevărat de libertatea de audiţie oriunde doriţi.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Efect de iluminare intermitentă din spate pentru indicator de trezire

  În momentul declanşării alarmei, iluminarea spate va funcţiona intermitent în acelaşi timp. Pentru copii, aceasta este o modalitate uşoară de a le indica ora de trezire, chiar dacă nu au încă noţiunea timpului. Lumina va funcţiona intermitent timp de un minut şi apoi se va stinge până la redeclanşarea alarmei.

 • Inele şi mânere colorate interschimbabile pentru a se potrivi personalităţii dvs.

  Inele şi butoane colorate albastre şi roz interschimbabile conferă amuzament şi personalitate radio-ului cu ceas. Creaţi-vă propria identitate sau potriviţi radioul cu stilul camerei. Opţiunile includ cele două mânere în formă de urechi din partea superioară şi inelul din partea frontală.

 • Cronometru pentru somn pentru un pui de somn fără a modifica setările alarmei

  Numeroase studii au arătat că un pui de somn în timpul zilei este benefic pentru sănătate. Cronometrul pentru somn vă ajută să deprindeţi acest obicei sănătos permiţându-vă un pui de somn scurt fără a vă face griji că dormiţi prea mult sau că trebuie să resetaţi alarma de fiecare dată. Apăsaţi un singur buton pentru a vă bucura de un pui de somn sănătos cuprins între 15 minute şi două ore înainte de a vă relua numeroasele activităţi zilnice. Cronometrul pentru somn va începe automat numărătoarea inversă şi se va auzi o sonerie la ora presetată pentru a vă trezi.

 • Alarmă cu repetare reglabilă pentru timp de amânare extrem de flexibil

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare reglabilă. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După cinci minute alarma va suna din nou. Dacă doriţi să dormiţi mai mult de atât, apăsaţi butonul Reluare de două ori pentru 10 minute sau de trei ori pentru 15 minute.

 • Treziţi-vă cu sunetul sau vocea dvs. preferată înregistrat(ă)

  Treziţi-vă cu sunetul înregistrat al vocii dvs. sau al vocii persoanei iubite. Apăsaţi butonul Înregistrare pentru a crea un mesaj de 10 secunde şi apoi apăsaţi butonul Redare pentru a-l asculta. Utilizaţi-l ca memento pentru dvs. sau pentru copii atunci când nu sunteţi în preajma lor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa