PhotoFrame

  PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Câte fotografii digitale sunt ascunse în calculatorul dvs.? Descoperiţi şi retrăiţi amintirile cu rama foto Philips, cel mai simplu mod de afişare a fotografiilor digitale la calitate de tipărire, fără PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Puteţi citi fotografiile din aparat sau le puteţi descărca de pe PC.

  Puteţi citi fotografiile din aparat sau le puteţi descărca de pe PC.

  Un conector USB integrat în dispozitiv, pentru citirea sau descărcarea uşoară şi rapidă a fotografiilor de pe majoritatea camerelor foto sau a calculatoarelor. Vizitaţi site-ul Web Philips pentru a verifica compatibilitatea camerei dvs. foto cu afişajul pentru fotografii digitale Philips.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cu ajutorul celui mai bun ecran din domeniu, cu densitate ridicată, puteţi vedea cu 88% mai mulţi pixeli decât pe un monitor LCS de 17'' - punând în evidenţă fotografiile dvs. memorabile în culori şi detalii la nivelul fotografiilor obţinute în atelierele foto profesionale.

 • Afişaj full color, pentru a vedea fotografiile aşa cum ar arăta tipărite

  Pe afişajul full color puteţi vedea fotografiile ca şi cum ar fi tipărite

 • Luminozitatea este reglabilă în funcţie de condiţiile ambientale

  Afişajul cu luminozitate reglabilă îmbunătăţeşte condiţiile de vizionare, oferindu-vă posibilitatea de a ajusta luminozitatea în funcţie de condiţiile ambientale, indiferent dacă doriţi să vedeţi fotografiile ziua sau noaptea.

 • Vizionaţi fotografiile direct de pe cardul de memorie, fără PC.

  Există două cititoare de carduri de memorie integrate pentru vizionarea şi partajarea facilă a fotografiilor stocate în carduri de memorie. Un slot pentru carduri de memorie acceptă carduri Compact Flash I (CF) în timp ce al doilea este compatibil cu standardele Memory Stick (MS), SD Card şi Multi Media Card (MMC).

 • Creaţi prezentări cu fotografiile salvate

  O prezentare reprezintă o colecţie de imagini aranjate într-o anumită ordine, cu scopul de a fi prezentate unui public. Apăsând butonul şi selectând funcţia pentru prezentare veţi reda automat pagină cu pagină toate fotografiile stocate în PhotoFrame.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Sistemul de stocare inteligent vă permite să stocaţi mai multe fotografii

  Sistemul de stocare inteligent dispune de un software special, care minimizează spaţiul de stocare necesar fără a compromite calitatea de afişare a fotografiilor.

 • Ecranul poate porni şi se poate opri la orele prestabilite

  Ceasul încorporat permite pornirea şi oprirea PhotoFrame™ la orele dorite.

 • Funcţionare simplă, intuitivă - nu este necesară programarea

  Pentru noi, operarea intuitivă înseamnă că orice operaţie poate fi realizată prin apăsarea unui singur buton, nemaifiind necesare operaţiuni de programare dificile.

 • Puteţi opta pentru afişare în format Portret sau Peisaj

  Cu ajutorul standului ajustabil inclus, aveţi posibilitatea de a reda fotografiile în format Peisaj sau Portret, după preferinţe. Toate fotografiile vor arăta superb, indiferent de orientare.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa