Cinema 21:9

Televizor LCD

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  Televizor LCD

  Fiecare noapte este o premieră

  Lăsaţi-vă captivat de vizionarea filmelor Blu-ray sau HDTV pe ecranul extra-lat de 142 cm (56") al televizorului. Televizorul LCD Philips Cinema 21:9 oferă cu adevărat o experienţă de vizionare panoramică cinematică, care reproduce perfect formatul de film original de 21:9 (2,39:1). Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cinema 21:9 Televizor LCD

142 cm (56"), Full HD 1080p, Televizor digital 56PFL9954H/12 Caută produse similare

Fiecare noapte este o premieră

cu formatul video 21:9 şi Ambilight

 • Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Majoritatea televizoarelor au un raport lungime/lăţime de 16:9 (sau 1,78:1) şi o rezoluţie de 1080p Full HD. Totuşi, blockbuster-ele de la Hollywood sunt filmate de obicei cu un raport lungime/lăţime de 2,39:1. Noile televizoare Philips Cinema 21:9 corespund perfect formatului original al filmelor utilizat de regizori cu un raport lungime/lăţime de 21:9 (2,39:1). Aşadar, indiferent de film, îl puteţi viziona acum în raportul său lungime/lăţime original şi fără benzi negre.

 • Ambilight Spectra 3 pentru o experienţă vizuală captivantă

  Ambilight Spectra 3 pentru o experienţă vizuală captivantă

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 3. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul prin proiectarea unui halou luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului televizorului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Cu Ambilight Spectra 3, filmele devin cu adevărat realitate!

 • Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Perfect Pixel HD Engine pentru claritate şi fidelitate deosebite

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 2560 x 1080p

  Bucuraţi-vă de calitatea excepţională a imaginilor din surse Full HD, cum ar fi transmisia HDTV sau Blu-ray pe Cinema 21:9. Ecranul unic pentru formatul video are rezoluţia de 2560x1080p, care se potriveşte cu raportul lungime/lăţime de 21:9 al ecranului.

 • Clear LCD de 200 Hz*, performanţă de 1 ms: precizia superbă a mişcării

  Bucuraţi-vă de precizia uimitoare a mişcării. Cu Clear LCD de 200 Hz de la Philips, timpul de răspuns al televizorului LCD este de 1 ms, astfel încât chiar şi în cea mai rapidă scenă de urmărire de maşini veţi fi fermecat de acţiune, nu veţi urmări imaginea lăţită a maşinii pe ecran.

 • Bucuraţi-vă de selecţia cuprinzătoare de clipuri video de pe YouTube şi altele

  Net TV vă oferă o selecţie bogată de clipuri video de pe YouTube şi alte site-uri Web cu clipuri video. Clipurile video sunt adaptate pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor, permiţându-vă să vă relaxaţi şi să savuraţi conţinut video online la o calitate optimă.

 • DLNA PC network link pentru vizionarea clipurilor video de pe calculator

  DLNA PC network link vă permite să vizionaţi clipuri video, să vizualizaţi fotografii şi să ascultaţi muzică de pe calculator

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVB-T şi DVB-cablu*

  Ecranul Full HD are o rezoluţie de ecran lat de 1920 x 1080p, cea mai înaltă rezoluţie posibilă a surselor HD, pentru cea mai bună calitate posibilă a imaginii. HDTV vă permite să recepţionaţi conţinut difuzat terestru de înaltă definiţie, prin intermediul tunerului încorporat. Acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4. Chiar şi fără un decodor adiţional, veţi obţine o calitate audio-video excepţională.

Vezi toate Specificaţile
 • Clear LCD de 200 Hz afişează 200 de cadre pe secundă combinând tehnologia avansată de 100 Hz cu iluminarea din spate la 50% din putere.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • DVB-C numai în ţările selectate şi pentru operatorii selectaţi. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa cu date tehnice a televizorului.
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa