LED TV, Full HD, subţire

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfh5509_88/48pfh5509_88_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV, Full HD, subţire

  LED TV, Full HD, subţire

  Conectaţi-vă cu uşurinţă la un univers al conţinutului online şi comunicaţi prin Skype™ cu cei dragi cu televizorul Smart TV Full HD LED seria 5500 de la Philips cu Wi-Fi integrat. Bucuraţi-vă de imagini vii, extrem de clare din orice sursă, graţie procesorului nostru de imagine Pixel Plus HD. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5000 series LED TV, Full HD, subţire

122 cm (48"), Televizor LED Full HD, Dual Core, DVB-T/C 48PFH5509/88 Caută produse similare

LED TV, Full HD, subţire

Cu Smart TV

 • Wi-Fi Miracast™—redaţi conţinutul smartphone-ului dvs. pe televizor

  Redaţi ceea ce vedeţi pe dispozitivul dvs. inteligent şi partajaţi cu prietenii şi familia pe televizor. De la fotografii la videoclipuri, jocuri şi altele, redaţi orice cu o simplă comandă de pe smartphone-ul şi tableta dvs. pe ecranul mare.

 • Cloud Explorer şi Dropbox™: partajaţi direct pe ecranul mare

  Cloud Explorer face partajarea uşoară permiţându-vă sa vă accesaţi contul Dropbox™ prin intermediul televizorului. Transferaţi şi vizualizaţi cu uşurinţă conţinut salvat online pe ecranul televizorului. De ce să nu se bucure şi alţii? Doar încărcaţi şi vizualizaţi conţinutul din conturile Dropbox™ partajate cu prietenii şi familia de oriunde din lume.

 • Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Televizorul Philips cu profil subţire se evidenţiază prin dimensiunile sale discrete şi sofisticate. La urma urmei, de ce nu ar fi televizorul dvs. la fel de frumos pe cât este de funcţional?

 • Rama extrem de îngustă vă oferă plăcerea unei imagini mai mari

  Rama extrem de îngustă vă oferă plăcerea unei imagini mai mari

  Televizoarele tradiţionale au o ramă care înconjoară televizorul ca rama unei fotografii. Rama noastră extrem de îngustă este modernă şi subţire, astfel încât să vă bucuraţi de o imagine mai mare.

 • PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 200 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare, deoarece chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte, imaginea n-ar trebui să sufere trepidaţii.

 • Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Descoperă o experienţă mai inteligentă care se află dincolo de televizorul tradiţional. Închiriază şi redă filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizionează programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate şi bucură-te de o selecţie din ce în ce mai bogată de aplicaţii online precum Youtube.

 • Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Controlaţi televizorul dvs. Philips direct pe de dispozitivul dvs. inteligent. Cu aplicaţia MyRemote, nu a fost niciodată mai uşor să partajaţi conţinut de pe dispozitivul inteligent pe televizor (Simply Share) sau să fiţi la curent cu ajutorului ghidului de programe TV.

 • Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera Philips TV (PTA317) opţională la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

 • Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Multiplicaţi plăcerea vizionării. Creaţi o reţea la domiciliu care să vă permită să urmăriţi programe oriunde doriţi prin intermediul semnalului primit de la un televizor server Philips. Odată conectaţi la reţeaua de acasă, puteţi direcţiona transmisiuni TV sau înregistrări de pe televizorul server pe televizoarele client fără să întindeţi cabluri noi sau să cheltuiţi mai mulţi bani pe alte abonamente.

 • Suportul cu design deschis creează un efect uşor de plutire

  Un televizor cu linii moderne, rafinate, merită un suport care să-l scoată din anonimat. De aceea, designerii Philips TV au creat acest suport deschis unic, pentru a se încadra perfect în încăperea dvs.

 • Pixel Plus HD pentru imagini minunate pe care le veţi adora

  Nu se compară nimic cu momentul în care vă aşezaţi să vizionaţi filmul sau documentarul preferat. Şi indiferent dacă este difuzat sau îl urmăriţi pe un DVD, Philips Pixel Plus HD Engine vă oferă o imagine mai reală, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar dvs. vă doriţi mai mult. Imaginaţi-vă detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa