Flat TV

  BBE

  Flat TV

  Mult mai subţire. Mult mai clar.

  Acest televizor este un produs de vârf, foarte subţire, cu un design ultra-modern, dotat cu tehnologia HD. Motorul Pixel Plus 2HD şi subwoofer-ul pentru bas profund oferă o experienţă incredibilă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Mult mai subţire. Mult mai clar.

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD pentru detalii, adâncime şi claritate mai bune

  Pixel Plus 2 HD pentru detalii, adâncime şi claritate mai bune

  Pixel Plus 2 HD oferă o definiţie perfectă, detalii naturale, senzaţia de profunzime, culori vii şi mişcări naturale şi omogene, atât în cazul televiziunii standard, cât şi în cazul HDTV şi surselor multimedia. Fiecare pixel al imaginii recepţionate este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, rezultând astfel un plus de naturaleţe. Defectele imaginilor multimedia comprimate sunt detectate şi reduse, asigurând astfel claritatea şi calitatea imaginilor. Reducerea digitală a zgomotului de imagine asigură o omogenitate perfectă a imaginii, precum şi claritate de invidiat.

 • Afişaj HD LCD WXGA, cu o rezoluţie de 1366 x 768p

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768p. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • Timp de răspuns de până la 8ms pentru acţiuni clare, rapide

  Timpul de răspuns măsoară viteza de răspuns a semnalului în milisecunde. Un timp de răspuns mai rapid este mai bun deoarece elimină artefactele de imagine vizibile care ar putea afecta experienţa dvs. când vizualizaţi imagini sau obiecte în mişcare rapidă. Acest ecran LCD vă oferă un timp de răspuns de 8ms, permiţând afişarea clară a imaginilor în mişcare rapidă.

 • Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

 • 28,9 miliarde de culori şi până la 7500:1 raport contrast

  Imagini vibrante şi naturale cu ajutorul celei mai avansate tehnologii de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate utilizând tehnologia de procesare RGB pe 10 biţi, care are ca rezultat un total de 28,9 miliarde de culori. Astfel, sunt produse culori vii, păstrându-se claritatea excelentă, alături de un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate pentru a oferi o imagine luminoasă, realistă, cu un contrast ridicat şi culori vii.

 • Incredible Surround cu subwoofer pentru un bas intens

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără a folosi difuzoare suplimentare.

 • BBE pentru o claritate superioară a sunetului

  Sunetul de înaltă definiţie BBE este o tehnologie de îmbunătăţire a sunetului (sub licenţă BBE Sound) care vă permite să obţineţi melodii cu un sunet natural şi voci redate cu fidelitate.

 • Stativ pivotant pentru un unghi de vizionare optim

  Acest televizor este livrat cu un stativ pivotant care vă permite să vizionaţi programele TV din poziţia favorită şi sub orice unghi, pentru a putea să vă bucuraţi de acestea din orice punct al camerei.

 • 3 intrări pentru o conexiune digitală HD fără limite într-un singur cablu

  HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la echipamentul sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, imaginea are o calitate excepţională. Semnalul nedegradat reduce scintilaţia şi permite obţinerea unei imagini mai clare. HDMI comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu echipamentul sursă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI, dar poate procesa şi semnal audio digital. HDMI include protecţia HDCP la copiere. Cu 3 intrări HDMI puteţi conecta două surse HD - de exemplu un set top box şi un player Blu-ray. Televizorul dvs. este pregătit pentru viitorul HD.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa