Monitor LCD cu NVIDIA G-SYNC™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu NVIDIA G-SYNC™

  Cea mai lină şi rapidă experienţă de joc posibilă

  Dominaţi competiţia aşa cum nu aţi făcut-o până acum. Monitorul pentru jocuri Philips 272G5DYEB de 27" cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™ elimină fenomenul de sfâşiere a imaginii şi tremurat, oferind cea mai lină şi mai rapidă experienţă de joc. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu NVIDIA G-SYNC™

G Line, 144 Hz, 27" (68, 6 cm) 272G5DYEB/00 Caută produse similare

Cea mai lină şi rapidă experienţă de joc posibilă

Tehnologia NVIDIA G-SYNC™

 • NVIDIA G-SYNC™ pentru jocuri rapide, fără întreruperi

  NVIDIA G-SYNC™ pentru jocuri rapide, fără întreruperi

  NVIDIA G-SYNC™ este o nouă tehnologie revoluţionară de afişare care oferă cea mai lină şi mai rapidă experienţă de joc de până acum. Performanţa revoluţionară a G-SYNC™ este obţinută prin sincronizarea ratelor de reîmprospătare a afişajului cu GPU din PC-ul dvs. pe bază de GeForce GTX, eliminând fenomenul de sfâşiere a imaginii şi minimizând tremuratul şi decalajul de intrare. Rezultatul: scenele apar instantaneu, obiectele sunt mai clare şi jocurile se desfăşoară super lin, oferindu-vă o experienţă vizuală uluitoare şi un avantaj competitiv serios.

 • Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

  Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

  Jucaţi jocuri intense şi competitive. Aveţi nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 144 de ori pe secundă, efectiv de 2,4 ori mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 144 Hz, puteţi vizualiza acele imagini esenţiale care lipsesc de pe ecran, care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca dvs. să îi puteţi focaliza cu uşurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus şi fără fenomenul de sfâşiere a imaginii, acest ecran Philips este partenerul perfect pentru jocuri

 • SmartResponse: răspuns de 1 ms pentru jocuri rapide

  SmartResponse: răspuns de 1 ms pentru jocuri rapide

  SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru acţiuni line

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru acţiuni line

  Cu modul NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB), obiectele în mişcare sunt mai clare decât în cazul funcţionării standard, chiar şi la rate de reîmprospătare ridicate, precum 120 Hz.

 • NVIDIA 3D Vision Ready pentru jocuri captivante

  NVIDIA 3D Vision Ready pentru jocuri captivante

  Acest monitor Philips pentru jocuri dispune de NVIDIA 3D Vision Ready. Transformaţi-vă experienţa cu tehnologia captivantă full HD 3D 1080p. Cu tehnologia pentru ochelari NVIDIA 3D Vision™ 2*, sunteţi complet captivaţi - transformând toate experienţele de joc şi filmele în 3D. Această nouă tehnologie oferă imagini 3D de două ori mai clare decât tehnologia 3D convenţională. În prezent, sunt peste 550 de titluri de jocuri pe PC compatibile cu kitul NVIDIA 3D Vision™. * Necesită kitul suplimentar NVIDIA 3D Vision 2 pentru divertisment 3D captivant. Mergeţi la http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase pentru jocuri confortabile

  SmartErgoBase pentru jocuri confortabile

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi oferă gestionarea cablurilor. Posibilităţile intuitive de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii bazei permit poziţionarea monitorului pentru un confort maxim şi pot elimina solicitările fizice din timpul unei sesiuni lungi de joc; gestionarea cablurilor reduce „păienjenişul” de cabluri.

 • Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Hubul USB 3.0 SuperSpeed economiseşte timp cu transferuri rapide de date

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Vezi toate Specificaţile
 • Asigură-te că sistemul de operare al PC-ului tău este Windows 7 sau superior, că placa video este NVidia GeForce GTX650 Ti Boost CPU sau superioară şi că este actualizată cu cel mai recent driver.
 • Modul G-Sync, modul ULMB şi modul 3D Vision există independent, în acelaşi timp. Dacă unul dintre moduri este activat, celelalte două trebuie să fie dezactivate.
 • ULMB se activează numai la 85 Hz, 100 Hz şi 120 Hz. 3D Vision se activează numai la 100 Hz şi 120 Hz.
 • Pentru placa video NVIDIA şi conexiunea DisplayPort necesare pentru funcţia G-SYNC™, consultă www.geforce.com/g-sync pentru mai multe informaţii.
 • Pentru orice întrebări legate de performanţa de 144 Hz, adresaţi-vă direct furnizorului plăcii dvs.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC şi 3D Vision sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale NVIDIA în Corporation Statele Unite şi alte ţări.
 • BATMAN: software ARKHAM ORIGINS Copyrigth 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Dezvoltat de WB Games Montreal şi Splash Damage. BATMAN şi toate personajele, elementele distinctive ale acestora şi elementele conexe sunt mărci comerciale ale DC Comics Copyright 2013. Toate drepturile rezervate.
 • LOGO-UL WB GAMES, WB SHIELD: ™ & Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa