LED TV ultrasubţire Full HD

  • KA
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV ultrasubţire Full HD

  LED TV ultrasubţire Full HD

  Cu dimensiune compactă. Mare în toate celelalte aspecte. Introducem seria Philips 5200. Cu soluţia completă de sunet încorporată, a conectivităţii wireless şi a performanţei puternice de sunet, acesta îţi va schimba modul de vizionare la televizoarele de mici dimensiuni. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5200 series LED TV ultrasubţire Full HD

60 cm (24"), LED TV Full HD, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Caută produse similare

LED TV ultrasubţire Full HD

Cu tehnologia Digital Crystal Clear

 • Picture Performance Index îmbunătăţeşte toate elementele de vizualizare

  Picture Performance Index îmbunătăţeşte toate elementele de vizualizare

  Picture Performance Index combină tehnologia de afişare şi motoarele avansate de procesare a imaginii Philips pentru a îmbunătăţi elementele percepţiei: claritatea, mişcarea, contrastul şi culoarea. Indiferent de sursă, te vei bucura întotdeauna de imagini extraordinar de clare cu detalii şi profunzime incredibile, de cel mai adânc nivel de negru, de cel mai luminos alb şi de cele mai vii şi strălucitoare culori, precum şi de tonuri naturale şi reale, de fiecare dată.

 • USB pentru redare multimedia

  USB pentru redare multimedia

  Conectaţi-vă stick-ul de memorie USB, camera digitală, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterală a televizorului dvs. pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri şi muzică cu browserul de conţinut uşor de utilizat de pe ecran.

 • Digital Crystal Clear pentru precizie pe care vei dori să o împărtăşeşti

  Pentru imagini care arată natural din orice sursă, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie că savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiţi la ştiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare şi claritate optime.

 • Două intrări HDMI şi EasyLink pentru conectivitate integrate

  Evitaţi păienjenişul de cabluri cu un singur cablu care oferă semnal video şi audio de pe dispozitivele dvs. pe televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai înaltă calitate de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea comenzilor pe televizor, DVD, Blu-Ray, set top box sau sistemul home theatre.

 • Sunet incredibil dintr-o soluţie de sunet incredibil de compactă

  Următoarea revoluţie pentru micile ecrane a sosit. Soluţia completă de sunet încorporată Philips este o boxă integrată care are şi rolul de suport inteligent pentru televizor. Are combinaţia perfectă de difuzoare pentru a da viaţă filmelor, a duce jocurile la un alt nivel şi muzica în urechile tale. Conectivitatea wireless te lasă să te joci ce vrei, atunci când vrei - fără efort, şi cu un sunet incredibil. Iar prin combinaţia de culori alb şi argintiu, arată perfect în orice încăpere.

 • Standard nou HEVC integrat, pentru a te bucura de calitate FHD ridicată

  Standardul nou HEVC integrat îţi permite să te bucuri de o transmisie cu rezoluţie FHD şi cu calitate ridicată a imaginii.

 • Culoarea albă, elegantă, conferă fiecărei încăperi un aspect proaspăt şi modern

  Ştim că doreşti un televizor cu ecran mic care să arate pe cât de bine funcţionează. De aceea, echipa noastră de proiectare a combinat o ramă elegantă albă cu un finisaj de metal lustruit pentru a crea un design proaspăt, modern, care completează orice încăpere.

 • TV compact portabil: conceput să fie acolo unde este şi distracţia

  Elegant, compact şi uşor. Televizorul tău cu ecran mic îţi permite să vizionezi în bucătărie programele tale preferate, te ţine la curent cu ştirile în timp ce lucrezi prin garaj şi îţi oferă informaţii despre ultimele scoruri în sport în timp ce faci un grătar. Unui televizor aşa portabil îi place să fie acolo unde este distracţia!

 • Soluţie de sunet completă încorporată cu boxă Bluetooth wireless

  Un televizor mic nu a sunat nicicând atât de bine. Auzi fiecare detaliu cu claritate perfectă şi un bas bogat, puternic. Driverele multiple de medii, înalte şi joase oferă un sunet de o calitate superbă pentru a da viaţă filmelor, emisiunilor, jocurilor şi muzicii. Şi mai bine, conectivitatea wireless Bluetooth face incredibil de uşoară ascultarea melodiilor şi listelor de redare preferate cu un sunet de calitate premium.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa