Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  HDMI pentru imagini video de înaltă definiţie

  Bucuraţi-vă de o experienţă plăcută vizualizând imagini media de înaltă definiţie. Cu HDMI şi SPDIF pentru o imagine şi un sunet digital de înaltă calitate, modelul 220XW8 furnizează performanţe remarcabile şi caracteristici deosebite de confort. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

HDMI pentru imagini video de înaltă definiţie

 • SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage este o combinaţie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurile video, pentru performanţe de afişare de excepţie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

 • SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul afişat, ajustând automat culorile şi controlând intensitatea luminii din fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, oferind cele mai bune imagini digitale şi pentru un contrast optim în cazul vizionării clipurilor video sau al jocurilor pe computer în care sunt afişate nuanţe întunecate. Când selectaţi modul Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea fundalului este reglată pentru afişarea clară a aplicaţiilor zilnice de birou, cu un consum redus de energie.

 • Optimizaţi timpul de răspuns pentru diferitele cerinţe de vizionare

  Optimizaţi timpul de răspuns pentru diferitele cerinţe de vizionare

  SmartResponse este o tehnologie exclusivă Philips care ajustează timpul de răspuns pentru cerinţele aplicaţiei, oferind timpi mici de răspuns pentru jocuri şi clipuri video sau definiţie mai bună a culorii pentru fotografii şi imagini statice.

 • SmartAccessory pentru personalizarea şi organizarea spaţiului de lucru

  SmartAccessory pentru personalizarea şi organizarea spaţiului de lucru

  SmartAccessory reprezintă o soluţie inovativă şi uşor de utilizat pentru ataşarea facilă şi flexibilă la rama monitorului a unor periferice precum o cameră web sau a unui articol de birotică. Este prevăzut cu agrafe multifuncţionale şi cu o interfaţă universală care se ataşează la rama monitorului şi se deplasează pe verticală şi orizontală pentru poziţionarea diferitelor suporturi, furnizate standard sau opţional, pentru articole de birotică, periferice de dimensiuni mici precum o cameră web sau alte articole personale, toate acestea amplasate la îndemână în câmpul dvs. vizual.

 • Port USB pentru conexiuni periferice

  Port USB pentru conexiuni periferice

  Portul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Portul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului

 • Compatibil HDMI pentru calitate superioară, semnal video şi audio printr-un singur cablu

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie), semnale digitale video şi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere şi receivere A/V.

 • Transmisiune audio fiabilă printr-un conector coaxial SPDIF

  Un cablu coaxial SPDIF este o soluţie foarte fiabilă pentru conectarea echipamentelor audio digitale.

 • Ecran mare şi lat: IM, e-mailuri, vizionare videoclipuri pe acelaşi ecran

  Un ecran lat are un raport lungime/înălţime mai mare, pentru afişarea mai multor programe de divertisment şi mai multor informaţii.

 • ActiveBright, pentru culori strălucitoare şi luminozitate excelentă

  Tehnologia ActiveBright oferă imagini apropiate de calitatea standardului HD, culori strălucitoare, o definiţie incredibilă şi un unghi de vizionare extrem de larg.

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Bucuraţi-vă de o experienţă de neegalat cu ajutorul boxelor încorporate

  Boxe încorporate în monitor

 • Ascultaţi muzică stocată pe echipamente externe, chiar dacă PC-ul este oprit

  Firmware avansat integrat care redă sunetul provenit din surse externe cum ar fi un casetofon/CD/MP3 player portabil chiar dacă nu există semnal video.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa