Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Performanţă elegantă cu ecran lat

  Cu SmartImage pentru cea mai bună performanţă LCD dintotdeauna şi cu un ecran lat, modelul 190CW8 nu vă oferă numai afişaj premium, ci şi experienţa uşurinţei de utilizare a conectorilor convenabili USB şi VGA, cel mai avantajos monitor LCD la alegerea dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

ecran panoramic de 19, 1", WXGA+ 190CW8FW/00 Caută produse similare

Performanţă elegantă cu ecran lat

 • SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage este o combinaţie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurile video, pentru performanţe de afişare de excepţie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

 • SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • Optimizaţi timpul de răspuns pentru diferitele cerinţe de vizionare

  Optimizaţi timpul de răspuns pentru diferitele cerinţe de vizionare

  SmartResponse este o tehnologie exclusivă Philips care ajustează timpul de răspuns pentru cerinţele aplicaţiei, oferind timpi mici de răspuns pentru jocuri şi clipuri video sau definiţie mai bună a culorii pentru fotografii şi imagini statice.

 • SmartAccessory pentru personalizarea şi organizarea spaţiului de lucru

  SmartAccessory pentru personalizarea şi organizarea spaţiului de lucru

  SmartAccessory reprezintă o soluţie inovativă şi uşor de utilizat pentru ataşarea facilă şi flexibilă la rama monitorului a unor periferice precum o cameră web sau a unui articol de birotică. Este prevăzut cu agrafe multifuncţionale şi cu o interfaţă universală care se ataşează la rama monitorului şi se deplasează pe verticală şi orizontală pentru poziţionarea diferitelor suporturi, furnizate standard sau opţional, pentru articole de birotică, periferice de dimensiuni mici precum o cameră web sau alte articole personale, toate acestea amplasate la îndemână în câmpul dvs. vizual.

 • Port USB pentru conexiuni periferice

  Port USB pentru conexiuni periferice

  Portul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Portul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului

 • Ecran mare şi lat: IM, e-mailuri, vizionare videoclipuri pe acelaşi ecran

  Un ecran lat are un raport lungime/înălţime mai mare, pentru afişarea mai multor programe de divertisment şi mai multor informaţii.

 • PerfectTune vă asigură un ecran LCD de cea mai bună calitate

  PerfectTune este o tehnologie de testare deţinută de Philips, bazată pe algoritmi, pentru reglarea şi calibrarea fină a monitoarelor, un proces extins care asigură performanţe optime de afişare în conformitate cu un standard de patru ori mai restrictiv decât cerinţele Microsoft Vista pentru absolut toate monitoarele care ies din fabrică - nu numai pentru câteva mostre pentru recenzii. Philips este singura companie care merge atât de departe pentru a furniza nivelul perfect de precizie a culorilor şi calitate a afişării în fiecare monitor nou.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Pentru siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din material compozit pentru tehnologii aerospaţiale

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

 • Conformitate cu standardul TCO'06 pentru o experienţă multimedia îmbunătăţită

  Monitoarele conforme TCO06 respectă standardele ergonomice, de mediu şi de sănătate pentru afişajele multimedia elaborate de TCO - Confederaţia Suedeză a Angajaţilor Profesionişti; TCO'06, cel mai riguros standard de până acum, include cerinţe pentru ergonomia vizuală a afişajelor multimedia, considerente legate de sănătate, dar şi alte funcţii specifice afişajelor de calitate. Specificaţiile unui monitor conform TCO'06 trebuie să îndeplinească sau să depăşească standardele TCO'06 referitoare la ergonomia vizuală, emisii şi conservarea energiei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa