Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Monitor panoramic LCD la cel mai bun preţ

  Un ecran panoramic cu diagonală mare, pentru mai mult confort. Monitorul Philips 190CW7 vă oferă un ecran cu diagonală mare şi timp de răspuns mic, precum şi conectori duali DVI şi VGA - toate într-un pachet uşor de folosit şi foarte convenabil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

49 cm (19, 1"), lat, WXGA+ 190CW7CS/00 Caută produse similare

Monitor panoramic LCD la cel mai bun preţ

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Ecran mare şi lat: IM, e-mailuri, vizionare videoclipuri pe acelaşi ecran

  Un ecran lat are un raport lungime/înălţime mai mare, pentru afişarea mai multor programe de divertisment şi mai multor informaţii.

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1440 x 900 pentru o imagine mai clară

  WXGA+ sau Wide Extended Graphics Array plus este un standard care indică posibilitatea unui monitor de a afişa imagini cu o rezoluţie de 1440 X 990 şi de a accepta afişarea simultană a peste un milion de culori. Standardul WXGA permite renunţarea la interpolare, obţinându-se astfel o imagine cu rezoluţie mai mare şi culori mai naturale.

 • Pentru siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din material compozit pentru tehnologii aerospaţiale

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru mediu.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

 • Butoane pentru controlul luminozităţii şi contrastului cu o singură atingere

  Butoanele de control poziţionate convenabil pe panoul frontal permit ajustarea luminozităţii şi contrastului printr-o singură atingere.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Ajustare automată pentru afişare perfectă dintr-o singură atingere

  Butonul pentru ajustare automată permite setarea poziţiei optime a ecranului, fazei şi orei printr-o singură apăsare, fără a naviga prin meniurile OSD şi butoanele de control.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa