Televizoare
Seria 4000
TV de 17" cu ecran plat LCD şi Crystal Clear

Flat TV

  Flat TV

  O experienţă vizuală nouă

  Iată un televizor LCD care nu numai că vă decorează plăcut locuinţa cu finisajele sale în stil european şi design-ul elegant, dar vă oferă şi o experienţă audio/video deosebită prin intermediul tehnologiilor Active Control şi Virtual Dolby Surround. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Smart Picture vă oferă setări personalizate ale imaginilor

  Smart Picture vă oferă setări personalizate ale imaginilor

  Smart Picture vă oferă setări optime ale imaginii pentru culoare, luminozitate, saturaţie, contrast, definiţie etc., astfel încât să puteţi ajusta imaginea conform preferinţelor dvs. în orice condiţii.

 • Smart Sound optimizează setările audio

  Smart Sound optimizează setările audio

  Smart Sound oferă setări audio optime pentru ultra bas, bas, înalte şi balans, pentru obţinerea ambianţei sonore perfecte.

 • Afişaj WXGA cu LCD de înaltă definiţie, 1280 x 768 pixeli

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie HD de 1280 x 768 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Active Control optimizează calitatea imaginii indiferent de sursă

  Tehnologia Active Control asigură optimizarea continuă, de 60 de ori pe secundă, a setărilor pentru reducerea zgomotului şi îmbunătăţirea contrastului. Prin reglarea permanentă a setărilor imaginii, de peste 3.000 de ori pe minut, Active Control Plus asigură o calitate optimă.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Intrarea VGA vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să conectaţi televizorul la un computer şi să îl folosiţi drept monitor pentru PC.

 • Funcţie Smart Text cu 10 pagini, pentru acces rapid la teletext.

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart text pentru 10 pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa