Flat TV profesional

  Flat TV profesional

  Flat TV cu sistem de integrare

  Un televizor cu performanţe de vârf, cu design elegant, destinat în special hotelurilor. Modulul XPress SmartCard, disponibil opţional, permite integrarea serviciilor interactive terţe. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Flat TV cu sistem de integrare

Conceput special pentru industria hotelieră

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Blocarea comenzilor frontale

  Previne accesul neautorizat la funcţiile televizorului

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Acces la meniul de securitate

  Acces condiţionat la setările de instalare şi configurare printr-un cod special sau din telecomanda principală

 • Radio FM integrat

  Radioul FM integrat oferă oaspeţilor un plus de confort fără investiţii suplimentare în receivere radio.

 • Modul SmartCard Xpress pentru sisteme interactive

  Modulul SmartCard Xpress opţional poate fi montat în partea posterioară a televizorului şi permite decodoarelor şi cardurilor de aplicaţii ale terţilor să interacţioneze cu televizorul adăugându-i acestuia funcţii noi. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Interfaţă Serial Xpress™ Control

  Interfaţa Serial Xpress™ Control este compatibilă cu toate standardele de divertisment principale. Protocoalele incluse asigură conectarea la decodoare externe, set-top box-uri şi soluţii PC, precum şi compatibilitatea UART şi RS232.

 • Sursă de alimentare suplimentară opţională (12 V)

  Sursa de alimentare suplimentară (opţional) asigură funcţionarea slotului de expansiune, a afişajului pentru ceas şi a alarmei de trezire atunci când televizorul este oprit.

 • Compatibil cu tehnologii noi, graţie posibilităţii de upgrade pentru software

  Arhitectura cu software upgradabil asigură compatibilitatea televizorului cu noile tehnologii şi sisteme.

 • Crystal Clear III asigură imagini naturale de înaltă calitate

  Crystal Clear III combină o serie de îmbunătăţiri pentru a asigura o imagine mai bună. Acestea includ: un filtru pieptene 2D, contrast dinamic, estompare a nuanţelor de albastru şi amplificare a nuanţelor de verde pentru a obţine totdeauna culori cât mai naturale.

 • Ecran LCD XGA de înaltă definiţie, 1024 x 768 pixeli

  Acest afişaj XGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1024 x 768 pixeli. Imaginile clare şi vii, lipsite de scintilaţii, cu scanare progresivă, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Filtrul 2D de tip pieptene creşte claritatea imaginilor

  Filtrul 2D de tip pieptene separă semnalul de crominanţă (culoare) de cel de luminanţă (luminozitate), procesându-le separat pentru a îmbunătăţi rezoluţia imaginii şi a reduce la minim distorsiunile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa